Pikkujoulumusaa on tarjolla nyt Turussa joka lähtöön - katso vinkit tästä!

MUSIIKKI Turussa

Nightwish soittaa Turkuhallissa 14. joulukuuta. Ville Akseli Juurikkala

Tomi Kangasniemi

Logomon joulukuussa on luvassa niin metallia kuin iskelmääkin. Raskasta Joulua -kiertue järjestetään jo 14:ttä kertaa, ja Logomon lavalle astutaan 5.12. Aivan toisenlaisiin tunnelmiin johdattelee Viimeinen ilta Dannyn seurassa 8.12. Rajaton Joulu taas on luvassa 13.12. ja Vesa-Matti Loiri 20.12.

Konserttitalolla joulukuu käynnistyy heti 1.12. Neljänsuoran 20-vuotisjuhlakonsertilla. Viikkoa myöhemmin ohjelmassa on Christmas Special - New York Voices Yhdysvalloista. Heti seuraavana päivänä estradilla nähdään Hengissä Joulun Hengessä: Hector & His Power Band.

Turun konservatoriolla luvassa on niin bluesia kuin jazziakin. Joulukuun kahdeksas päivä on Blue Christmas Erja Lyytinen & Friends, ja viikkoa myöhemmin Swinging Christmas: Turku Jazz Orchestra & Antti Sarpila.

Aivan toisenlaista tunnelmaa on tarjolla Apollossa 15.12., kun lavalle nousee Melrose. Domino teatterin kattauksessa taas kuullaan joulukuussa muun muassa Silvennoinen & Maijanen Bandia (5.12.) ja Don Johnson Big Bandin Xmas Special (8.12.). Tiistaina 11.12. on vuorossa Seimiyö Johanna & Mikko Iivanainen sekä Maria Kalaniemen johdatuksella.

Musatarjonnan monipuolisuutta esittelevät myös Turkuhallin Legends at Turku Abba & Elvis Tribute (5.12.) sekä Nightwishin Decades (14.12.). Dynamossa puolestaan kuullaan muun muassa Loiriplukaria (15.12.).

Laivoilla on joulukuussa tuttuun tapaan tarjolla laaja musiikkikattaus

Tallink Baltic Princessin 30-vuotisjuhlaristeilyllä kuullaan Klamydiaa (1.12.). Viking Gracella joulukuun polkaisee käyntiin Reino Nordin (1.12.). Finlandersia kuullaan heti 2.12. ja Paula Koivuniemeä 5.12. Anna Erikssonin vuoro on 8.12., ja joulukuun 14. päivänä lavalle nousevat Elastinen, Ellinoora, Ruusut, Cledot ja Leo.

Viking Amorella ilahduttaa puolestaan vielä ennen joulua Kari Vepsällä (19.12.).

Kirkoissa runsas konserttitarjonta

Turun ja Kaarinan seurakunnat hemmottelee joulumielisiä laajalla konserttitarjonnalla.Turun tuomiokirkossa joulukuu käynnistyy 4.12. Oi Joulyö -konsertilla. Kauneimmat saksalaiset joululaulut soivat 8.12. Viikkoa myöhemmin vuorossa on TCYC:n ja Käsikellojen Joulukonsertti.

Martinkirkossa järjestetään 6.12. Lahja lapselle -kiitoskonsertti

Mikaelinkirkossa on ohjelmassa Suvi Teräsniska 3.12. Joulukuun 7. päivä on vuorossa Samuli Edelmannin Oi muistatko vielä sen virren–kirkkokiertue.

Sydämeni Joulu: Waltteri Torikka esiintyy 13.12. Joel Hallikaisen joulukonsertti on 18.12.

Kaarinan kirkossa soivat 11.12. Raskaammat joululaulut.

Maarian kirkossa kuullaan Hengellisen romanimusiikin joulukonsertti 15.12.

Pyhän Katariinan kirkossa on 22.12. Snow Angel -konsertti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu