Talvifestivaali Ruishelmi käynnistää Ruisrockin juhlavuoden – mukana kovia kotimaisia artisteja

Ruishelmessä esiintyy muun muassa Sanni. Lehdistökuva

Janne Koivisto

Talvifestivaali Ruishelmi tuo joukon kovia kotimaisia artisteja ja nousevia nimiä Turun Logomoon 8.–9. helmikuuta.

Samalla tapahtuma aloittaa lähtölaskennan kohti 50. Ruisrockia, joka vietetään Turussa 5.–7. heinäkuuta.

Ruishelmessä esiintyvät kahden päivän aikana muun muassa JVG, Sanni, Ellinoora, Gasellit, Ruusut ja Iisa. Pyhimykseltä nähdään Ruishelmessä yksi talven harvoista esiintymisistä, ja keikkavuotensa käynnistää tapahtumassa Evelina.

Kokoillan DJ-seteistä vastaavat perjantaina rap-spektaakkeli D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. ja lauantaina Tavastian Lauantaidisko & Ystävät. DJ-settien livevieraina nähdään tämän hetken kuumimpia nimiä, kuten SOFA, Adikia, B.W.A, Nisa, F, Yeboyah, Tuuttimörkö, SITOI ja Bizi.

Mukana festivaalilla on tuttujen juontajiensa voimin myös YleX, joka esittelee omalla lavallaan kotimaisen musiikin lupaavimpia artisteja. YleX julkistaa listansa Läpimurto-artisteista alkuvuodesta.

Logomossa on saman illan aikana mahdollista kokea useita keikkoja, uppoutua taiteeseen ja nauttia ravintolapalveluista ja festivaalitunnelmasta ympäri taloa.

Tapahtumassa vierailee esimerkiksi Ruisrockin Reivikontti, jonka minireiveissä bailataan pitkälle yöhön. Ennakkoluulottomissa kasvijameissa puolestaan soitetaan viherkasveja ja tanssitaan niiden kanssa.

– Ruishelmi tuo festarifiiliksen keskelle pimeintä talvea ja kokoaa ihmiset juhlimaan ja nauttimaan. Otamme koko Logomon haltuun ja luomme siitä labyrintin, jossa voi vaeltaa tunnelmasta toiseen ja kokea upeita ja odottamattomia elämyksiä. Ruisrockin juhlavuotena katsomme menneen sijaan eteenpäin ja haluamme tehdä tulevaisuudesta paremman. Pyrimme vaikuttamaan siihen, että maailma olisi reilumpi ja parempi paikka kaikille olla, elää ja hengittää. Talvifestivaali on täydellinen tapa potkaista juhlavuosi käyntiin, sanoo promoottori Mikko Niemelä

Ruishelmen liput myy Lippu.fi. Myynnissä on sekä yhden että kahden päivän lippuja.

Festivaalin ikäraja on 18 vuotta, ja koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta.

Ruishelmi 8.–9.2.2019

JVG

SANNI

ELLINOORA

EVELINA

GASELLIT

PYHIMYS

ADI L HASLA

D.R.E.A.M.G.I.R.L.S.

ELIAS GOULD

IDA PAUL & KALLE LINDROTH

IISA

RUUSUT

TAVASTIAN LAUANTAIDISKO & YSTÄVÄT

YOUNGHEARTED

DJ ANTTIPIOOTTI

DJ ESKO ROUTAMAA

DJ JORI HULKKONEN

DJ KULMISJÄRVI

DJ URHO TULITUKKA

DJ’T VERA WOLF & JULIA JÄNNÄRI

FERN ORCHESTRAN KASVIJAMIT

REIVIKONTTI

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu