Artistit lähemmäs faneja Turku Rock Academyn haastatteluissa

Anssi Kela Toni Tervo

toimitus

Turku Rock Academyn ja toimittaja Björn ”Nalle” Östermanin ideoimat artistien haastattelut alkavat lokakuussa Logomon keikkailloissa. Ajatuksena on tuoda artistit lähemmäs faneja.

Ensimmäisenä haastateltavaksi pääsee Anssi Kela 13. lokakuuta kello 15 Logomon Teatro-tilassa, ja hänen jälkeensä vuorossa ovat 9.11. Amorphis ja 21.11. Pelle Miljoona Oy Haastattelut tehdään yhteistyössä keikkajärjestäjä Sunborn Liven kanssa aina ennen kunkin artistin esiintymistä. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy ja ne ovat ikärajattomia.

– Turku Rock Academy haluaa olla mukana luomassa maan eturivin artistien ja yleisön välille välitöntä kanssakäymistä, joka tuo lisäarvoa esiintymisille. Tämä hyödyttää kaupunkilaisia ja myös meidän koulutuksessamme olevia nuoria bändiläisiä. Omien esikuvien kokeminen lähietäisyydeltä muuallakin kuin suurilla lavoilla koskettaa nuorta soittajaa ja valaa uskoa omaan tekemiseen, sanoo toiminnanjohtaja Tomi Arvas

Sekä Arvas että Österman iloitsevat toimivasta yhteistyöstä. Östermanin mukaan yleisön, artistin ja kokeneen haastattelijan välittömät kohtaamiset ovat erityisen arvokkaita.

– Nämä julkiset haastattelut tarjoavat myös yleisölle mahdollisuuden esittää omia kysymyksiään artisteille, hän sanoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu