Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Laaja nettihyökkäys alkoi iltapäivällä – nämä arkiset palvelut edelleen nurin

Laaja palvelunestohyökkäys on aiheuttanut tänään häiriöitä monissa internetpalveluissa.

Muun muassa Kela ilmoitti, ettei asiointipalveluun kirjautuminen ole onnistunut 12.55 alkaneen vian takia.

Väestörekisterikeskus kertoi, että palvelunestohyökkäys on kohdistettu Suomi.fi-tunnistukseen ja vaikuttaa myös Veron sähköiseen asiointiin. Myös TE-palvelut on kertonut häiriöistä.

– Häiriö johtuu tunnistuspalveluun kohdistuvasta palvelunestohyökkäyksestä. Toimenpiteisiin on ryhdytty ja palvelu pyritään saamaan toimintakuntoon mahdollisimman pian, Väestörekisterikeskus tiedotti tiistaina kello 14.30.

Suomi. fi -tunnistuksessa on kohdistetusta palvelunestohyökkäyksestä johtuva häiriö. Toimenpiteisiin on ryhdytty ja pyrimme palauttamaan palvelun toimintakuntoon mahd. pian! https://t.co/YRya8CA8JR … #häiriö@suomifi— Väestörekisterikeskus (@VRK_Uutiset) 25. syyskuuta 2018

Suomi. fi -tunnistuksessa on kohdistetusta palvelunestohyökkäyksestä johtuva häiriö. Toimenpiteisiin on ryhdytty ja pyrimme palauttamaan palvelun toimintakuntoon mahd. pian! https://t.co/YRya8CA8JR … #häiriö@suomifi — Väestörekisterikeskus (@VRK_Uutiset) 25. syyskuuta 2018