Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Darude rikkoi taas huiman miljoonarajan – Sandstormia pelibiisinä käyttävä futisjoukkue joutui korjaamaan kotistadioniaan

Elektronisen tanssimusiikin suomalaisnimi Darude on tehnyt historiaa musiikin suoratoistopalveluissa.

Daruden levy-yhtiön mukaan artistin hittikappaleSandstormon rikkonut sadan miljoonan kuuntelukerranrajan Spotifyssa.

Tämän lisäksi Sandstormia on jo kuunneltu miljoonia kertoja muissa suoratoistopalveluissa kuten iTunesissa ja Deezerissä, ja sen virallinen video on kerännyt YouTubessa kaikkiaan yli 130 miljoonaa katselukertaa.

Sandstorm julkaistiin lokakuussa 1999, ja se levisi nopeasti klubeille ja soittolistoille ympäri maailman.Kappalemyikultaa USA:ssa, Saksassa ja Ruotsissa sekä platinaa Iso-Britanniassa ja Suomessa.

Levy-yhtiön mukaan Sandstorm on Spotifyn ehdottomasti striimatuin suomalainen kappale.

Sandstromista on tullut myös eri urheilujoukkueiden hengennostatusbiisi.

– Muun muassa Yhdysvltain Etelä-Carolinalainen Gamecocks-jalkapallojoukkue on ottanut Sandstormin epäviralliseksi tunnusbiisikseen, ja se nostattaa tunnelmaa 80 000 hengen yleisölle jokaisen ottelun alussa. Texasissa on jopa jouduttu vahvistamaan jalkapallostadionia sen alettua heilumaan, kun kymmentuhatpäinen yleisö hyppi Sandstormin tahtiin,16 Inch Records -levy-yhtiö kertoo tiedotteessan.

Katso alla olevalta Youtube-videolta, miten Texasissa jalkapalloyleisö juhlii Sandstormin tahdissa.