Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Paheksuttava käytös ei rajoittunut vain natsismiin: Pekka Siitoinin epäiltiin keittäneen kissoja elävältä, rehvasteli myös naissuhteillaan

Siitoinin aatemaailmaan kuului myös okkultismi eli salatiede. Hänen on myös epäilty polttaneen kissoja elävältä. Täyttä varmuutta asiaan ei koskaan saatu. 1990-luvun lopulla MTV3:lla esitetyssä Kolmas pyörä -keskusteluohjelmassa Siitoin kiisti jyrkästi keittäneensä kissoja elävältä.

– Minullakin on kaksi kissaa Vehmaalla ja he ovat minun ystäviäni. Eivät he pataan ole joutumassa, Siitoin vastasi ohjelman toimittajalle.

Siitoin on kertonut olleensa noin 50 kertaa kihloissa ja olleensa suhteessa 800 naisen kanssa. Naisia hän ei puheidensa perusteella juuri arvostanut.

– Voin sanoa, että kyllä ne kaikki naiset huoria ovat olleet, Siitoin rehvasteli.

Siitoinin elämää varjosti loppuvuosina alkoholiongelmat ja perhetragediat. Hänellä on kuusi lasta, joista kolme on menehtynyt.

Vanhin poika, Petri kuoli vuonna 1985 liikenneonnettomuudessa. Pojan kuolema oli isälle järkytys.

– Se oli aika järkytys, koska hän oli Naantalin lukion paras oppilas, Pekka Siitoin kertoi haastattelussa vuonna 2001.

Siitoinin mukaan hänen poikansa käytös muuttui ennen kuolemaa.

– Hän oli natsi ja okkultisti nuorempana, mutta siinä vuosi ennen kuin hän kirjoitti ylioppilaaksi, hän käänsi kelkkansa. Hän rupesi pilkkaamaan natsismia ja okkultismia. Hän jotenkin muuttui ja hänestä tuli väkivaltainen. Hän hakkasi äitinsä ja minutkin.

Pekka Siitoinin vaimo kuoli vuonna 2000.