IS: Katri Helena perui kaikki syksyn konsertit – nämä isot konsertit jäävät väliin

Katri Helena joutui perumaan kaikki syksyn esiintymiset. Lotta Åberg

toimitus

Legendaarisen iskelmälaulajan Katri Helenan piti syksyn juhlakiertueen aikana esiintyä ympäri Suomea, mutta joutui perumaan kiertueen lisäksi kaikki syksylle suunnitellut konsertit, kertoo Ilta-Sanomat.

Kahdeksan keikan kiertueen oli määrä sisältää konsertteja Helsingin musiikkitalossa, Tampere-talolla, Lahden Sibeliustalolla ja Turun Konserttitalolla. Keikkoja oli sovittu lisäksi Kajaaniin, Kuopioon, Ouluun ja Ylihärmään.

– Olin innoissani tekemään nämä konsertit, mutta en koe vielä olevani kunnossa ja sen vuoksi en halua riskeerata terveyttäni, Katri Helena kertoo Ilta-Sanomille.

Kiertueen oli tarkoitus juhlistaa laulajan jo 55-vuotista uraa.

Kaikki alkoi juhannuksena, kun laulaja joutui keskeyttämään keikkansa vain neljän kappaleen jälkeen huonon voinnin vuoksi. Heinäkuun alkupuolella Katri Helenalla todettiin kilpirauhasen vajaatoiminta, ja siitä johtuvan huonovointisuuden vuoksi kaikki loppukesän keikat oli peruttava.

Katri Helenan levytys­ura alkoi vuonna 1963 laulajan ollessa vain 18-vuotias. Läpimurtohitti Puhelinlangat laulaa kiihdytti Katrin nousua suomalaisten keikka-artistien huipulle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu