Maikkarin ruutukasvo kokeili botoxia – "Kun katsoin peiliin, ahdisti ja kauhistutti"

MTV:n toimittaja Iriz Silander pisti kirjaimellisesti naamansa likoon kokeillessan botoxia. Kuvituskuva. Johanna Erjonsalo

Toni Tervo

Botoxin käyttö on asia, joka jakaa mielipiteet vahvasti.

Monen mielestä aine on pahemmanlaatuista myrkkyä, jota pitäisi välttää viimeiseen asti. Toiset taas käyttävät sitä innokkaasti ja varsinkin nuorten keskuudessa ovat lisääntyneet niin kutsutut "pistosillat", jossa paikalle kutsuttu lääkäri lisää aineita.

Tätä taustaa varten MTV:n toimittaja Iriz Silander lähti kokeilemaan aineen vaikutuksia ensi kädellä. MTV:n videolla Silander lähtee plastiikkakirurgian erikoislääkäri Heikki Penttilän pistettäväksi.

Silanderilla oli ennen toimenpidettä jo hiukan huolia.

– Voiko mun naamasta tulla semmoinen kauhuelokuvien jokerinaama tämän jälkeen? Silander kysyy videolla.

– Ei. Se jokerinaamahan liittyy näihin toistuviin kasvojenkohotusleikkauksiin. Kun ihmiset teettää niitä useita peräkkäin, niin silloin suupielet vetäytyvät, Penttilä rauhoittelee.

Silander ottaa videolla pistokset ja välittömästi niillä ei ole suuria vaikutuksia. Seuraavana päivänä ääni kellossa on kuitenkin toinen.

– Nyt on kulunut vuorokausi siitä, kun ne pistokset laitettiin ja nyt kyllä on tullut selkeästi sellaisia näkyviä muutoksia. Hymyillessä on hävinnyt lähes kokonaan rypyt, jotka oli silmäkulmissa. Mutta täytyy myöntää, kun heräsin aamulla ja katsoin peiliin, mua vähän ahdisti ja jopa kauhistutti. Mun kasvojen ilmeet ei olleet niitä tuttuja vanhoja ilmeitä, jotka ovat olleet vuosikausia. Tuli pieni säikähdys, että apua, onko mun kasvonpiirteet nyt muokattu täysin.

Aine vaikutti vielä useita päiviä. Katso videolta miten Silanderin kasvot muuttuivat, sekä ennen ja jälkeen -kuvat.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Palvelut