Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

30 vuotta sitten Piikkiössä kadonneen Piian katoamisillasta tullut esiin uutta tietoa - Pontelan nuorisotalolla oli joukkotappelu, tyttö liikkui ehkä lähistöllä

7. lokakuuta vuonna 1988 kadonneen piikkiöläisen Piia Ristikankareen katoamisesta on tullut esiin uusia tietoja.

Iltalehti kertoo, että keskustelupalstoilla on levinnyt viime päivinä vanhoja lehtileikkeitä.Niissä kerrotaan, että Piikkiön Pontelan nuorisotalolla saman päivänä järjestetty diskoilta karkasi niin pahasti käsistä, että ainakin kaksi ihmistä päätyi sairaalahoitoon.Moni nuori tuomittiin sakkoihin.

Sitkeiden huhujen mukaan Ristikankare olisi nähty sinä iltana kulkemassa nuorisotalon ohi.Poliisi on yrittänyt vahvistaa tätä, mutta ei ole päässyt puhuttamaan ketään, joka olisi Pontelan diskoiltaan tuona perjantai-iltana osallistunut.

-Viime viikolla selvisi, että siellä on ollut joku vähän isomman luokan tappelu, tutkinnanjohtaja Kimmo Heinonen sanoo Iltalehden haastattelussa.

-Nyt yritämme selvittää, keitä ihmisiä siellä on ollut.Lehtitietojen mukaan kaksi paimiolaista olisi saanut jopa sakkotuomiot pahoinpitelystä.Yritämme selvittää nämä henkilöt.Sillä me pääsisimme kiinni niihin henkilöihin, jotka ovat olleet Pontelassa sinä perjantai-iltana.

Poliisi pyytää ihmisiä ilmoittamaan kaikki Piia Ristikankareen katoamistapaukseen liittyvät tiedot sähköpostiosoitteeseentku.krp@poliisi.fi