Haloo Helsinki laittoi yleisön sekaisin viimeisellä Ruisrock-keikallaan pitkään aikaan: Elli Haloo lopetti esityksen kirjaimellisesti selällään

Haloo Helsinki laittoi Elli Haloon johdolla pystyyn komean shown. Pietari Purovaara / Ruisrock 2018

Toni Tervo

Ruisrockin loppuunmyydyssä lauantaipäivässä vietettiin kirjaimellisesti kuumia juhlia.

Lämpötila oli paikoiten auringossa jopa tuskastuttavan kuuma, mutta se ei festarikansaa häirinnyt. Vaatetus väheni helteen lisääntyessä ja alueella parveili runsaasti varsinkin paidattomia miehiä.

Myös artistit saivat kokea kuumuudeen. Kasmir oli valinnut keikka-asukseen armeijatakin ja koki sen nahoissaan.

– Minulla ei ollut siinä tilanteessa oikein muuta vaatetta, niin nappasin sen päälle. Oli ihan sairaan kuuma. En keikan aikana myöskään löytänyt vesipulloani, joten vedin koko setin ilman. Kyllä siinä vikojen biisien aikana nojailtiin jo mikkitelineeseen, muusikko nauraa.

Päivän aikana JVG:n ja Nelli Matulan kaltaiset suosikkiartistit saivat Ruissalon tanssimaan, mutta huipennus koettiin illan viilentyessä. Noin yhdeksän aikaan illalla Haloo Helsinki laittoi niittylavalla pystyyn lähes puolitoistatuntia kestäneen yhteislaulun.

Huippusuosiota nauttivan yhtyeen hittejä kuultiin uran varrelta, mutta allekirjoittaneen suosikkivetoja oli ainakin räjähdysmäinen Texas, johon saatiin mukaan myös aiemmin päivälllä esiintynyt JVG.

Laulaja Elli Haloo ilmoitti yleisölle bändin jäävän kesän jälkeen tauolle, mikä hetken ainakin vieressäni seisseitä naisia harmitti. Yleisö kuitenkin toipui tilanteesta musiikin alettua.

Keikan intensiteetistä kertoi paljon se, että Elli Haloo lopetti sen kirjaimellisesti selällään maaten.

Sunnuntaina Ruisrockissa nähdään jälleen paljon kotimaisia sekä ulkomaisia huippunimiä, kuten Reino Nordin, Jenni Vartiainen, Kaija Koo, Alma, N.E.R.D, First AId Kit sekä Dua Lipa.

Varmaa on vain, että Haloo Helsinki nosti sunnuntain artisteille riman korkealle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu