Koulukadun ABC:lla kokoontuva nuorisojoukko häiritsee alueen asukkaita – "Äänekästä musiikin soittoa ja mielenvikaista kaasuttelua"

Turkulaiseen yhteyttä ottaneen lukijan mukaan ABC Koulukadun pihalla on esiintynyt toistuvasti yöllistä häiriökäytöstä. Huoltoasemalla ei olla tapauksesta tietoisia. Ville Mäkilä

Ville Mäkilä

Turkulaiseen yhteyttä ottanut lukija on harmissaan Koulukadun ABC:lta kuuluvasta metelöinnistä yöaikaan. Hänen mukaansa meteliä ilmenee noin puolesta yöstä jopa aamuviiteen. Ilmoittajan mukaan meteli liittyy äänekkääseen musiikin soittoon ja ”mielenvikaiseen kaasutteluun”.

Lukija kertoo olleensa yhteydessä ABC-myymäläänsä ja esittänyt toiveen, että parkkipaikalle lisättäisiin vartiointia. Lukijan mukaan pyynnöt ovat olleet tuloksettomia. Lukija on ajoittain soittanut poliisit paikalle rauhoittamaan tilannetta. Poliisin käynti paikan päällä ei hänen mukaansa ole tilannetta rauhoittanut kuin hetkeksi. Turkulaiseen yhteyttä ottanut lukija haluaa esiintyä nimettömänä.

Turkulainen otti yhteyttä Turun Osuuskauppaan ja kysyi, onko heille tullut ilmoituksia parkkipaikalla tapahtuvasta häiriökäyttäytymisestä. Heillä ei olla tietoisia, että Koulukadun ABC:lla ilmenisi toistuvaa häiriökäyttäytymistä.

– ABC Koulukatu on saanut ajoittain palautetta metelistä, joka mahdollisesti on tullut ABC Koulukadun piha-alueelta. Palautetta aiheesta ei ole tullut lähiaikoina, esimerkiksi kesäkuun aikana, kertoo ABC-liikenne- ja automaattiasemista vastaava ryhmäpäällikkö Tuomas Valanne

Valanteen mukaan Koulukadun ABC:lla ollaan tietoisia siitä, että piha-alueella kokoontuu nuorisoa.

– Mikäli häiriökäyttäytymistä on ollut, olemme tehostaneet piha-alueen valvontaa ja sopineet vartiointiliikkeen kanssa lisätoimenpiteistä.

Turkulaiseen yhteyttä ottanut lukija on sitä mieltä, että Koulukadun ABC:n tulisi sulkea ovensa yöajaksi esimerkiksi kello 22–06 väliseksi ajaksi. Tätä hän perustelee sillä, että huoltoaseman lähipiirin asukkaille tulisi taata yörauha.

Turun Osuuskaupalla ei ole suunnitelmissa muuttaa nykyisiä aukioloaikoja.

– ABC Koulukadun paikalla on toiminut pitkillä aukioloajoilla toimiva huoltoasema jo vuosikymmeniä. Asiakkaamme ovat tottuneet saamaan täältä palveluita ympäri vuorokauden. Keskustasijainnin huomioiden alue on aktiivinen ympäri vuorokauden, eikä suunnitelmissamme ei ole muuttaa nykyisiä palveluaikojamme.

Koulukadun ABC huomioi kaikki heidän saamansa palautteet ja myymälässä pyritään toimimaan sen mukaan, jotta häiriötilanteet saadaan poistettua.

– Pyrimme varmistamaan oman piha-alueemme rauhallisuuden varsinkin yöaikaan, Valanne vakuuttaa.

Aiheeseen liittyvää

  1. Koulukadun ABC:llä jäi kiinni sarjanäpistelijä
    15.4.2018 11:58
  2. Kuusikymppinen mies ärsyyntyi nuorten metelistä – kävi nuorukaisen kimppuun veitsen kanssa
    20.8.2017 11:27

Kommentoi

Palvelut