Festarikansa janoaa luksustelttoihin – bungalowin saa omalla terassilla tai de luxe -teltan led-valoilla, ja menekki on hurja

FESTARIT Hyvinkään Rockfestin leirintäalueella riittää valmiiksi pystytetyistä teltoista pieniin VIP-mökkeihin. De luxe -teltat sisältävät patjat ja ledvalaistuksen.

Arn ja Mikk Gachin pistivät torstaina bungaloweja pystyyn Rockfestin leirintäalueella. Heidi Kajander-Maavuori

Heidi Kajander-Maavuori

Rockfestin portit aukesivat tänään Hyvinkään lentokentällä ja moni liput varannut myös yöpyy alueella.

Lentokentän avaraan maastoon on rakennettu leirintäalue, jonne myynnissä on ollut monentasoista majoitusta rockkansalle. Yhtenä Suomen festivaalien uusimpana tuotteena ovat valmiiksi pystytetyt terassille nostetut bungalowteltat, jotka myytiin ensimmäisten joukossa loppuun.

– Teimme puiset pohjat ja mittasimme tarkkaan paikat bungaloweille pikku terasseineen. Nyt pystytämme näitä värikkäitä mökkejä ja nostamme bungalow-teltat harjakorkeuteensa, kertoo helteisenä työpäivänään jo ties kuinka monetta limonadipulloaan kittaava ja Tallinnasta töihin WKND Festival Oy:lle tullut Arn Gachin

– Torstaina saimme myyntiin myös viisitoista de luxe -telttaa, jotka sisältävät patjat ja ledvalaistuksenkin. Ne ovat alueella valmiiksi pystytettyinä, kun asiakas saapuu ja halutessaan teltan voi ottaa lähtiessään mukaansa, kertoo Rockfestin projektipäällikkö Toni Törrönen

Leirintäalueelle voi majoittua joko omaan telttaan ja vuokrata vain telttapaikan, valmiiksi pystytettyyn teltan (ei sisälly makuupusseja tai alustoja), bungalowiin, VIP-Cabin -pikkumökkiin tai omaan asuntoautoon. Asuntovaunupaikkoja tarjolla ei ole ja asuntoautopaikatkin myytiin nopeasti loppuun.

Hyvinkään kaupungilta puolestaan voi vuokrata Aseman koulun pihalta asuntovaunuille paikkoja.

Festivaalikansa tahtoo nykyisin tuotantopäällikkö Vesa Järvelän mukaan "mutavellitelttailua" kohottavamman elämyksen.

– Toisille perinteinen oma teltta pystyyn -meininki toimii, mutta on myös niitä, jotka haluavat majoitukseltaan jotakin lisää. Sen takia meilläkin on laajasti monenlaista majoitustarjontaa.

Leirintäalue

Leirintäalue on avoinna ke 6.6 klo 12-su 10.6. klo 13. Tämän jälkeen alueelta on poistuttava.

Leirintäalueella on 24-tuntia aukioleva kauppa, suihkut, wc:t, ruokakojuja sekä sauna.

Majoituksen lisäksi majoittuvien on pitänyt hankkia erillinen majoitusalueelle pääsyn takaava majoituslippu, jokanka hinta on 15 euroa per päivä.

Alueella on tulenteko kielletty ja se koskee myös retkikeittimiä ja grillejä. ;yöskään lemmikkieläimiä ei saa tuoda.

Festivaalialueen tavoin leirintäalue on kkielletty alle 18-vuotiailta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu