”Nyt taisi tulla lopullinen ero” – 25-vuotias mies puhkaisi Turussa naisen mahalaukun

Kuvituskuva. Johanna Erjonsalo / arkisto

Janne Koivisto

Varsinais-Suomen käräjäoikeus on tuominnut 25-vuotiaan miehen kahdesta näpistyksestä, pahoinpitelystä ja tapon yrityksestä.

Teemu Tapani Niiranen sai rikoksista neljä vuotta ja kolme kuukautta vankeutta. Oikeus passitti hänet Turun vankilaan.

Niiranen pahoinpiteli naisen14.2.2018 Sillankorvan ensisuojassa. Hän hyökkäsi naisen kimppuun ja löi tätä muutamia kertoja nyrkillä ja polvella päähän.

Samana päivänä Niiranen anasti K-market Ruokatorista lonkeropakkauksen. Hän otti juomat haltuunsa ja poistui myymälästä maksamatta.

Kaksi viikkoa myöhemmin, 28.2.2018, mies riiteli saman naisen kanssa yksityisasunnon olohuoneessa. Riidan aikana hän haki keittiöstä leveäteräisen veitsen, jossa oli noin 20 senttimetriä pitkä terä. Mies palasi olohuoneeseen ja löi lattialla istunutta naista täysin yllättäen vasempaan kylkeen.

Lyönnin jälkeen mies poistui välittömästi asunnosta. Hän totesi asunnon ulkopuolella tupakalla olleelle tuttavalleen: ”Nyt taisi tulla lopullinen ero.”

Naiselle aiheutui puukotuksesta vasempaan kylkeen kolmen senttimetrin pituinen haava. Haavakanava ulottui rintakehän puolelle. Veitsi puhkaisi mahalaukun ja aiheutti vasemmalle ilma- ja veririnnan. Nainen tarvitsi tehohoitoa.

Samana päivänä Niiranen anasti Hämeenkadun Salesta kaksi lonkeropakkausta. Hän otti juomat mukaansa ja poistui liikkeestä maksamatta.

Oikeus tuomitsi miehen maksamaan naiselle yhteensä 7775 euron korvaukset. Lisäksi hän joutuu korvaamaan kaupoille anastamansa lonkerot.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Palvelut