Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Turun karkkikauppojen outo riita ratkesi Turussa

VIIHDE Kaksi karkkikauppaa on Turussa kinastellut kummalla on suurempi makeisvalikoima. Nyt asiaan on saatu selvyys.

Karkkikauppa Sweet Townin Akeel Algangaray on tyytyväinen. Pitkään jatkunut riitä siitä, onko Sweet Townilla vai naapurin Sweet Surprisella suurempi makeisvalikoima, on ratkennut.

­– Jotkut ovat syyttäneet meitä valehtelusta. Asiakkaatkin ovat olleet sekaisin ja kyselevät, kumpi valehtelee, mutta meillä on ollut alusta lähtien suurin valikoima, Algangaray kiteyttää.

Monet asiakkaat ovat toki myös todenneet, että liikkeen valikoima on suurempi. Algangarayn mukaan päätöksen myötä onkin nyt hyvä, että kun asiakkaat näkevät mainokset, he myös tietävät niiden pitävän paikkansa.

Algangarayn mukaan ongelmat alkoivat jo vuonna 2016. Algangaray on ollut mukana Juliassa jo vuonna 1998 perustetussa karkkikaupassa. Kauppa muutti Suomen Matkatoimiston tiloihin Kauppiaskadun ja Maariankadun kulmaan. Siitä se muutti nykyisiin tiloihinsa.

Kauppiaskadun puoleisen kadunkulman Sweet Surprise taas vaihtoi omistajaa muutama vuosi sitten. Uusi omistaja otti tällöin käyttöönsä mainoslauseen Suomen suurimmasta karkkivalikoimasta.

Nyt kiista päätyi lopulta siihen, että varsinaiseen oikeudenkäyntiin ei edetty vaan molemmat kaupat maksavat omat kulunsa prosessista. Lisäksi naapurikaupan piti poistaa oman mainostarransa. Se vaihtui Suomen makein karkkivalikoima -tarraksi.

Turkulainen kertoi karkkikauppojen tilanteesta helmikuussa 2017.