Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Turkulaisessa vanhusten asumisyksikössä Myllykodissa koronavirustartuntoja – Tänään ratkeaa, miten laajasti muita testataan

Turussa sijaitsevassa Myllykodin vanhusten asumisyksikössä on koronavirustartuntoja. Turun kaupunki kertoi asiasta eilen illalla.

Keskiviikkoiltaan mennessä tartuntoja oli todettu kahdella asukkaalla ja yhdellä henkilökunnan edustajalla. Näytteenotot kuitenkin jatkuvat.

Turun Sanomien mukaan se, miten laajasti Myllykodin asukkaita ja henkilökuntaa testataan, ratkeaa tänään torstaina aamulla. Turkulainen ei tavoittanut asiasta vastaavaa lääkäriä kertomaan, mitä mahdollisesti on päätetty.

Kaikki tartunnan saaneet on ohjattu karanteeniin. Tämän lisäksi kaikki altistuneet kartoitetaan ja heidät ohjataan karanteeniin.

Yksityinen Myllykoti toimii Turun kaupungin ostopalveluyksikkönä.

Tiedotteen mukaan Myllykodissa on aloitettu tarvittavat toimenpiteet tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi ja näytteenottoa on laajennettu.

Myllykodin asukkaat ja koko henkilökunta saavat tarvittavat tartuntatautiohjeistukset Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin sairaalahygieniayksiköstä sekä Turun kaupungin tartuntatautien valvonnasta.