Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Anu Pentikin näyttely siirtyy kesälle 2021 – Muutoksia Turun museokeskuksen näyttelyohjelmistossa

Turun museokeskuksen museoiden ja Brinkkalan gallerian sulkeminen aiheuttavat muutoksia näyttelyiden aikatauluihin ja suunnitteilla oleviin näyttelyohjelmistoihin.

WAMin kesän päänäyttely Anu Pentikin Alussa oli siemen -näyttely on päätetty yhteisestä sopimuksesta siirtää kesälle 2021.

Kun museot voidaan avata jälleen yleisölle, jatkaa WAMissa suositut Anneli Nygrenin ja taiteilijaryhmä Hyäryllisen näyttelyt. Myös WAMX:ssä Sencer Vardarmannin näyttely Under the Mother Earth’s Skin jatkaa WAMX:ssä 23.8. asti. Loppuvuodesta WAMX:ään on tulossa näyttelyt mm. Elsa Saloselta, Elina Vainiolta ja Ulrike Mohr’ilta.

Turun linnassa avautuu kesällä kaksi näyttelyä. Sisustusarkkitehti Carin Bryggmanin elämäntyötä esittelevä näyttely avautuu Isossa linnantuvassa ja Pohjoisessa näyttelyhallissa laaja perusnäyttelykokonaisuus, joka tarkastelee säätyläiselämää eri näkökulmista museon kokoelmien kautta. Pronssivaluyhdistys Jöötin 30-vuotisjuhlanäyttely Patina levittäytyy linnaan ja päälinnan pihalle uuden aikataulun mukaan elokuussa.

Biologisen museon suosittu Otavaisen olkapäillä, Tuonelan takamailla -näyttely jatkuu museon avauduttua. Heikki Willamon valokuvanäyttely Myyttinen matka avataan syyskuun alussa.