Impivaaran uimahallista tarjolla liveliikuntaa

toimitus

Koska uimahallit ja muut liikuntapaikat ovat kiinni, Turun kaupungin liikuntapalvelujen liikunnanohjaajat ovat järjestäneet mahdollisuuden osallistua jumppatunneille kotoa käsin. Impivaaran uimahallin Facebook-sivuilla pääsee seuraamaan monille turkulaisille tuttujen ohjaajien vetämiä jumppia live-tilassa. Jumppia löytyy kaikenikäisille ja -kuntoisille.

Liikuntatuokion jälkeen videot tallennetaan Impivaaran uimahallin Facebook-sivulle, josta niitä voi katsella milloin vain. Facebook-sivujen kautta voi myös antaa palautetta ja esittää toiveita liikuntatuokioiden sisällöstä.

Palvelu on maksuton. Katsoja tarvitsee ainoastaan vähän tilaa ja ruudun, jolta seurata liikuntatuokioita. Liikuntatuokioita katsoakseen ei tarvitse omaa Facebook-tiliä.

Tulevien jumppien aikataulu löytyy Impivaaran uimahallin Facebook-sivuilta ja Turun seudun tapahtumakalenterista. Seuraavan viikon aikataulu julkaistaan edellisen viikon viimeisenä arkipäivänä.

Itse tuotetun liveliikunnan rinnalle on Turun kaupungin liikuntapalveluissa koottu kattava listaus eritasoisia liikuntaohjeita ja videoita, sekä vinkkejä ulkoiluun esimerkiksi turkulaisten asuinalueiden lähiympäristöissä. Ikäryhmittäin jaoteltu listaus löytyy sivulta turku.fi/liikkeellenetissa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Palvelut