Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nyt hemmotellaan hoitohenkilökuntaa: Yksi kampanja tuo Tyksiin perjantaina sponsoroidut taukoeväät, toinen haastaa tarjoamaan kakun

Hoitohenkilökuntaa muistetaan nyt erilaisilla yritysten tempauksilla.

Esimerkiksi tämän viikon perjantaina 3. huhtikuuta vaateketju Kekäle lahjoittaa Turun yliopistollisen keskussairaalan hoitohenkilökunnalle ilmaiset taukoeväät yhteistyössä turkulaisen ravintolan Xoco'sin kanssa.

Kampanjassa yritykset toimittavat jokaisesta Kekäleen verkkokaupasta tällä viikolla tehdystä tilauksesta taukoeväät hoitohenkilökunnalle.

– Kevään kampanjamme piti juhlistaa lempivaatteita, mutta tässä ajassa se olisi tuntunut oudolta. Lähdimme miettimään, miten voisimme parhaiten tukea sairaaloiden henkilökuntaa. Samaan aikaan olimme sulkemassa myymälöidemme ovia ja tiesimme, että ravintoloilla on myös vaikeaa. Aika nopeasti syntyi idea, kertoo Kekäleen toimitusjohtaja Joonas Kekäle tiedotteessa.

Kampanja toimii myös muilla paikkakunnilla, joilla on Kekäleen myymälä.

Turussa Cafe Qwensel puolestaan haastaa tarjoamaan terveydenhuoltohenkilökunnalle tsemppikakkuja.

Tässä haasteessa on tarkoitus osoittaa kannustusta kaikille terveydenhuollossa työskenteleville eli hoitohenkilökunnan lisäksi esimerkiksi laitos- ja välinehuoltajille.

Ideana on, että lahjoittaja ostaa Cafe Qwenseliltä kakun ja kahvila toimittaa herkun haluttuun paikkaan.

Lahjoittajista kerätään lista, joka lahjoittajien suostumuksella julkaistaan sosiaalisessa mediassa.