Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Daisy Ladies ja Kaupunginosaviikotkin aloitti ruokapalvelun – "Meille tuli paljon puhelinsoittoja, että ei uskalla mennä ulos"

Daisy Ladies ry ja Kaupunginosaviikot ovat aloittaneet yhteistyössä ruokapalvelun.

Uusi palvelu on aloitettu koronavirustilanteen vuoksi, kertoo Daisy Ladiesin toiminnanjohtaja ja Kaupunginosaviikkojen puheenjohtaja Hülya “Hissu” Kytö

– Meille tuli paljon puhelinsoittoja, että ei uskalla mennä ulos ja eikä pysty puuttuvien aineksien takia tekemään lämmintä ruokaa.

Ruoan valmistaa Daisy Ladies ry:n ylläpitämä Cafe Daisy Päivittäin on tarjolla yksi pääruoka, joka pitää tilata etukäteen. Pääruoka vaihtuu joka päivä.

Ruoan voi hakea kahvilasta tai tilata kotiinkuljetuksena seitsemän kilometrin säteelle Cafe Daisystä. Ruokaa ei voi jäädä syömään paikan päälle.

– Tämä palvelu on tarkoitettu kaikille turkulaisille, Kytö korostaa.

Hän kertoo, että Daisy Ladies ylläpitää myös Facebookissa Daisyinfoa, johon kerätään tietoa koronatilanteesta eri kielillä. Podcastkin on tekeillä, jotta tieto saavuttaisi myös lukutaidottomat maahanmuuttajat.