Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Veritaksella toimiva Stadionravintola lahjoittaa lämpimiä aterioita tarvitseville

Veritas-stadionilla toimiva Stadionravintola tukee alueen perheitä lahjoittamalla lämpimät ateriat niitä tarvitseville. Lahjoitukset koordinoidaan ja jaetaan yhdessä Iceheartsin kanssa.

Lounas- ja kokousravintolana toimivaan Stadionravintolaan kohdistuva kysyntä on muuttunut koronatilanteen vuoksi. Normaalin kysynnän vähentyessä henkilökunta ryhtyi pohtimaan, miten jo hankitut raaka-aineet voitaisiin hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla.

– On selvää, että vallitseva tilanne on ravintoloille haastava. Haluamme kuitenkin tarjota henkilökunnallemme töitä ja samalla kantaa kortemme kekoon. Icehearts on upea organisaatio, jonka kanssa olemme toimineet ennenkin. Heidän kauttaan antamamme apu löytää oikeaan osoitteeseen, stadionmanageri Kari Lehtinen summaa tilannetta tiedotteessa.

Icehearts toimii ympäri maan lasten sosiaalityön parissa. Turun Iceheartsin kasvattajana toimivan Niko Valikaisen Icehearts-joukkueessa on noin 20 lasta, joiden perheille Stadionravintolan annokset jaetaan.

Valikainen noutaa päivittäin annokset Veritas Stadionilta ja kuljettaa ne henkilökohtaisesti niitä tarvitseville perheille.

Toimintaa jatketaan niin kauan, kun kansallinen ohjeistus sen sallii. Kaikkia Stadionravintolan annoksia myydään mukaan suoraan Veritas Stadionilta myös muille asiakkaille.