Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Varsinais-Suomessa viisi uutta koronatartuntaa – koko sairaanhoitopiirissä 39 tartuntaa

Koronatapausten määrä on Varsinais-Suomessa pysynyt maltillisena. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin tiedotteen mukaan sairaanhoitopiirissä 39 ihmisellä on nyt todettu koronatartunta. Uusia todettuja tartuntoja on viisi. Vain yksi potilasta on sairaalassa.

Tällä hetkellä epidemian leviämisen tilanne on Varinais-Suomen sairaanhoitopiirin alueella rauhallinen. Sairaaloissa on valmius hoitaa kaikkia potilaita, joilla on koronaviruksesta tai muusta akuutista syystä johtuva erikoissairaanhoidon tarve. Päivystys on ollut ruuhkainen, mutta kaikille sairaalahoitoa tarvitseville potilaille on tällä hetkellä tilaa.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri painottaa, että jokainen ihminen voi hyvin pienillä toimenpiteillä vaikuttaa epidemian leviämiseen. Käsien peseminen ja oman lähiympäristön puhtaudesta huolehtiminen on todella tärkeää niin työpaikalla kuin kotona. Sairaana ei missään tapauksessa saa mennä töihin. Tämä on tärkein ohje kaikille työntekijöille.