Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lidl asentaa suojapleksit asiakkaiden ja kassamyyjien väliin – "Voi asioida normaalisti"

Lidl asentaa kassoilleen suojapleksit. Tiedotteen mukaan pleksit suojaavat ihmisiä tehokkaasti pisaratartunnoilta, ja ne asennetaan jokaisen 186 Lidl-myymälän kassoille. Pleksien avulla Lidl haluaa suojella sekä työntekijöidensä että asiakkaidensa terveyttä. Ensimmäiset suojat asennetaan tällä viikolla. Kaikkiin myymälöihin suojat on asennettu muutaman viikon sisällä, kerrotaan tiedotteessa.

Kassoille asennettavat suojat on valmistettu läpinäkyvästä pleksilasista. Ne asennetaan kassapöydän eteen asiakkaan ja myyjän väliin. Kassoilla voi asioida normaalisti suojaplekseistä huolimatta.

– Jokaisen on syötävä ja useiden meistä on myös edelleen käytävä kaupassa. Haluamme, että myymälöissämme on mahdollisimman turvallista asioida ja käydä töissä, sanoo Lidlin myynnin osastopäällikkö Akseli Mäkisalo tiedotteessa.

– Työntekijämme ovat koronaepidemian eturintamassa. He tekevät korvaamattoman arvokasta työtä, ja teemme kaikkemme, että sitä työtä voi tehdä turvallisin mielin, Mäkisalo jatkaa.

Tiedotteessa myös muistutetaan, että kaupassa muihin ihmisiin on hyvä pitää myös riittävä etäisyys, esimerkiksi kassajonossa noin puolitoista metriä. Tärkeintä on kuitenkin, että sairaana ei tulla kauppaan.

Juttua muokattu 24.3.2020 kello 11.50: kuva vaihdettu Lidlistä saatuun kuvaan pleksistä.