Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Föli kulkee koronasta huolimatta – "Suosittelemme maksamaan bussimatkan matkakortilla tai Föli-sovelluksesta ostetulla lipulla"

Joukkoliikenne toimii koronaviruksesta huolimatta Turun seudulla tällä hetkellä normaalisti, tiedottaa Turun kaupunki. Viruksen leviäminen on herättänyt kysymyksiä Föli-matkustajien keskuudessa.

Föli on tiedotteen mukaan kuitenkin varautunut toimenpiteisiin, jos tilanne vaatii reagointia. Föli seuraa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä muiden viranomaisten ohjeistusta.  

– Suosittelemme maksamaan bussimatkan matkakortilla tai Föli-sovelluksesta ostetulla lipulla. Matkakortti kannattaa ladata bussin sijaan nettilatauspalvelussa. Pyrimme tällä välttämään ylimääräistä rahan käsittelyä sekä vähentämään kuljettajien ja matkustajien välisiä kontakteja, kaupunki tiedottaa. 

Tiedotteessa suositellaan, että jos mahdollista, matkustaminen kannattaa ajoittaa ruuhka-aikojen ulkopuolelle ja vähentää näin ihmiskontaktien määrää.

Flunssaoireista kärsivien toivotaan välttävän joukkoliikenteen käyttöä.