Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Linnateatterin ovelta astutaan syksyllä risteilylaivaan, kun teatteri repäisee ensimmäisellä revyyllään – "Huumori uppoaa – MS Domino ei"

Turun Linnateatteri tekee syksyllä uuden aluevaltauksen, revyyn. Teatteri lupaa tiedotteessaan musiikillista taituruutta, tolkutonta tilannekomiikkaa ja hillitöntä verbaali-ilottelua risteilyhenkisessä laitamyötäisessä.

– Huumori uppoaa – MS Domino ei, tiedotteessa sanotaan.

Aiheena revyyllä on siis kaikille suomalaisille tuttu teema, risteily. Teatteri lupaa, että MS Domino -esityksessä kokee kaikki risteilyn kohokohdat kahdessa tunnissa.

Risteilyelämys alkaa jo ovelta, sillä koko teatteri sisustetaan risteilyalukseksi.

Revyyn musiikista vastaa Jussi Vahvaselkä yli 50 musikaalin kokemuksella. Käsikirjoittaja on Tuomas Parkkinen, jonka kynästä ovat peräisin monet Linnateatterin menestyskomediat. Vahvaselän ja Parkkisen tuorein yhteistyö oli Tom of Finland -musikaali.

Laivan henkilökuntaa, kaikkia matkustajia sekä kutsumattomia vieraita esittävät Sami Hintsanen, Kaisa Hela, Reeta Westman, Mikael Haavisto ja Joonatan Perälä.

Ensi-iltaa juhlistetaan 30. lokakuuta.