Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Turun hulvaton bussikoira jälleen vauhdissa - nyt vuorossa vankilareissu

Eri mediat kertoivat pari kuukautta sitten koirasta, joka hyppäsi yksin bussiin Turussa. Koira hyppäsi oven avautuessa bussiin pysäkillä Saramäessä ja istahti penkille. Bussikuski soitti lopulta poliisille, ja koira pääsi Turun eläinsuojeluyhdistyksen hoteisiin.

Nyt sama koira on ollut uusilla seikkailuilla. Lounais-Suomen poliisi kertoo Twitterissä(kuva jutun lopussa), miten tällä kertaa koira päätyi Turun vankilan edustalle. Vartija ilmoitti koirasta poliisille, ja se osoittautui polisiin vanhaksi tutuksi. Koira päätyi jälleen Turun eläinhoitolaan nautittuaan ensin vankiruoka-aterian.

Tarina ei kerro, oliko koira kenties menossa suorittamaan rangaistustaan liputtomasta bussireissustaan.

Yleisön pyynnöstä kuvatodiste päivän liputtomasta matkustajasta. Tämä suuri lapsi ei välttämättä ole osannut lukea @Folinliikenne järjestys- ja lippusääntöjä. Nyt hyvässä tallessa Turun eläinhoitolassa. (Kuva: bussikuski, joka toimi kuten pitää). pic.twitter.com/Otdk2aMy7o — L-S poliisi (@L_S_poliisi) January 9, 2020