Bussilippujen myynti Turun linja-autoasemalla päättyy - Matkahuollon matkustajapalvelut siirtyvät pakettiterminaaliin

Teemu Nurmi

Turun Matkahuollon matkustajapalvelut siirtyvät linja-autoasemakiinteistöstä sen läheisyydessä sijaitsevaan Matkahuollon pakettiterminaaliin maanantaina 16. maaliskuuta. Muutto johtuu Matkahuollon vuokrasopimuksen päättymisestä linja-autoasemakiinteistössä.

Palveluiden keskittyessä pakettipalveluiden tiloihin, Matkahuollon pisteeltä saa jatkossa matkaliput ja matkakortit, kioskipalvelut ja Western Unionin rahansiirtopalvelut pakettipalveluiden ohella. Samalla pakettipalveluiden aukioloajat laajenevat merkittävästi Matkahuollon palvellessa matkustajia ja pakettiasiakkaita 16.3. alkaen ma–pe klo 7–19, la 9–17 ja su 10–18. Matkahuollon pakettiterminaali sijaitsee linja-autoaseman lähellä osoitteessa Läntinen Pitkäkatu 7–9, 20100 Turku.

Matkahuollon pakettiterminaalin tiloja remontoidaan kevään aikana. Remontin aikana muun muassa asiakaspalvelutilat uudistetaan entistä paremmin toimiviksi ja viihtyisimmiksi. Matkahuolto on avoinna normaalisti myös muutostöiden aikana ja remontista mahdollisesti aiheutuva vaiva pyritään minimoimaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu