Lasten karnevaalin haaste: Piirrä oma supersankarisi –Jokainen piirustus ripustetaan näyttelyyn Turussa

Minna Harmaala

Supersankarit valtaavat Turun keskustan lauantaina 28. maaliskuuta. Tarkemmin sanottuna kyse on Lasten karnevaalista, jonka teemana on supersankarit – arjen sankareita unohtamatta.

Valmistautuminen karnevaalipäivään on kuitenkin jo alkanut lasten piirustushaasteella. Teemana on, kuinkas muutenkaan, "Piirrä oma supersankarisi".

– Jokainen lapsi ja nuori on oman elämänsä taiteilija ja haluamme kannustaa heitä osallistumaan Lasten karnevaalin piirustushaasteeseen. Jokainen haasteeseen osallistunut piirustus pääsee Forum Korttelissa karnevaalipäivänä avautuvaan #supersankaritkeskellaturkua-näyttelyyn, kertoo toiminnanjohtaja Heli Järvelä Turun Ydinkeskustayhdistyksestä, joka järjestää tapahtuman yhdessä Turun kaupungin ja muiden kumppanien kanssa.

Kaikkien piirustushaasteeseen osallistuneiden kesken arvotaan muun muassa Turun kaupunginteatterin Babe – Urhea Possu -teatteriliput, Åbo Svenska Teaterin Hundarnas historiepjäs -teatteriliput ja lahjakortteja. Palkinnot arvotaan karnevaalipäivänä Hansatorilla.

Haaste avautui eilen keskiviikkona ja se jatkuu 18. maaliskuuta saakka. Piirustuksen voi jättää Hansakorttelin infopisteessä sijaitsevaan laatikkoon tai sen voi skannata ja lähettää osoitteeseen keskellaturkua@gmail.com. Tarkat ohjeet osallistumiseen löytyvät www.keskellaturkua.fi

Itse karnevaalilauantain ohjelmaa rakennetaan Heli Järvelän mukaan parhaillaan.

Se jo tiedetään, että Kauppatorilla partioivat lasten suosikit liikennepuistokonstaapelit Maltti ja Valtti, ympäri keskustaa seikkailevat halittavat hahmot ja pomppulinna. Myös Turun Nuoren Teatterin Supermarsu näyttäytyy.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Palvelut