Hansakorttelin juhlaviikolla voi testata rohkeutensa NASA:n pyörimislaitteessa – naistenpäivänä jaetaan 300 kukkaa kävijöille

toimitus

Hansakorttelin juhlaviikolla (4.3.-8.3.) nähdään monenlaista menopeliä ja vempelettä. Keskiviikkona vauhtia tarjoilee avaruuspallo, johon ihminen kiinnitetään jaloistaan kiinni. NASA:n astronauttien harjoitteluun kehitetyssä laitteessa pääsee testaamaan vatsalihastensa kestävyyttä, jos uskaltaa pitää käsiään lantion vieressä sijaitsevilla kahvoilla.

Avaruuspallon lisäksi keskiviikkona voi testata Voin sähköpotkulautoja ja voittaa ilmaisia potkulautamatkoja yhtiön onnenpyörästä. Torstaina ja perjantaina kannattaa myös kaikkien teknologian ystävien suunnata askeleensa Hansaan, sillä Samsung esittelee ensimmäistä kertaa Turun alueella keskeltä taittuvan puhelimensa Samsung Galaxy Z Flipin.

– Olemme halunneet rakentaa juhlaviikolle mahdollisimman monipuolisen ohjelman, joka tarjoaisi jokaiselle jotakin. Esimerkiksi kulttuurin ystäviä hemmottelemme lauantaina Turun Filharmonisen Orkesterin jousiorkesterin juhlakonserteilla ja torstaina vietämme elokuvapäivää tunnettujen alan ammattilaisten seurassa, Hansakorttelin markkinointipäällikkö Mirva Laaksonen kertoo.

Hansassa voi törmätä juhlaviikon aikana myös moneen julkisuudesta tunnettuun henkilöön. Elokuvapaneelissa torstaina kello 15 keskustelevat elokuvamaailmasta tunnetut Markus Selin ja Satu Rasila sekä elokuvakomissaari Teija Raninen. Perjantaina paikalle kannattaa suunnata kaikkien pelaamisesta kiinnostuneiden, sillä KOVA Esportsin kanssa toteuttavassa iltapäivässä voi tavata nuorten suosikkitubettajan ”Tixtuun” ja hänen isänsä ”FaijaRektaan” eli Tito ja Sami Huovilan.

– Sunnuntaina juhlistamme naistenpäivää ja jaamme 300 kukkaa kävijöille. Hansatorilla pääsee lisäksi ammattivalokuvaajan kuvattavaksi joko itsekseen tai halutussa kokoonpanossa. Tuomme paikalle upean ilmapalloista ja kuivakukista rakennetun kuvausseinän, Laaksonen kertoo.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Palvelut