Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lemminkäisenkadun poliisioperaatio Cannonballin tiloissa – poliisi yhä vaitonainen

Poliisilla oli viime maanantaiaamulla ja -aamupäivällätehtävä Turun Lemminkäisenkadulla. Lounais-Suomen poliisi kertoiTwitterissä suorittavansa paikallla kiinniottoja. Rikosepäilystä ei tiedotettu. Poliisin mukaan operaatiosta ei ollutvaaraa sivullisille.

Turun Sanomat kertoi, että poliisivahvistaaosoitteessa sijaitsevanmoottoripyöräjengi Cannonballin kerhotilan. TS tavoitti myös kiinteistönomistaja Heikki Vaisten Vaistella ei ollut tietoa, että moottoripyöräjengi majailee tiloissa.Vaisten mukaan hän ei olisi missään tapauksessa vuokrannut tiloja suoraan Cannonballille. Vaisten yhtiö on ostanutHippoksensillan vieressä sijaitsevat tontit Turun kaupungilta kolmella miljoonalla. Vaiste kertoo TS:lle, että hänen ontarkoitus rakentaa paikalle noin 15 000 kerrosneliön verran toimistotilaa.

Poliisi on yhä vaitonainen tapauksesta eikä ole antanut lisätietoja.

edit 3.3. kello 16.02 otsikkoa ja juttua muutettulisäämällä tieto kerhotiloista edit 4.3. kello 8.07 otsikkoa ja juttua muutettu lisäämällä tieto kiinteistön omistuksesta edit 9.3. kello 16otsikko muutettu