Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Turun kävelykadulla ja jokirannassa voi perjantaina bongata erikoisia avaruusolioita – oliot aikovat myös laulaa ja kerätä roskia

Perjantaina 6. maaliskuuta kello 17.45 Turun Nuorelta Teatterilta lähtee porukka mitä erilaisimpia avaruusolioita kohti Turun keskustaa. Reitti kulkee Turun Nuorelta Teatterilta kävelykadulle, sieltä torille ja sitten jokirantaa pitkin takaisin teatterille.

Matkan aikana esitetään teatterin tulevan ensi-iltanäytelmän Suuren Avaruusseikkailun 3-4 biisiä. Turun keskustan alueella voit siis bongata avaruusolioita esimerkiksi tanssimassa ja laulamassa biisejä noin kello 18–19. Koska näytelmän yhtenä keskeisenä teemana on ilmastonmuutos, keräävät avaruusoliot myös roskia.

Suuri Avaruusseikkailu saa ensi-iltansa 4. huhtikuuta. Se on Esme Kaislakarin käsikirjoittama lastennäytelmä, johon musiikin on säveltänyt Emma Johansson ja jonka keskeisiä teemoja ovat erilaisuuden arvostus, ennakkoluuloton ystävyys ja ilmastonmuutos. Teatterille produktion toteuttavat alusta loppuun nuoret keskenään. Nuoret valitsivat keskuudestaan ohjaajaksi Kerttuli Neran

edit 3.3. kello 8.17 korjattu näytelmän ensi-illan päivämääräksi 4. huhtikuuta