Old Bankin tilalle tulevan brittipubin nimi selvisi - remontti alkaa kesän puolivälissä

Teemu Nurmi

Odotus ja arvailu on nyt päättynyt: perinteisen The Old Bank -ravintolan tilalle tuleva, Turun ydinkeskustaan loppukesästä avautuva brittipubi saa nimekseen River Bank.

­Aurakatu 3 on perinteinen ravintolapaikka Turussa, sillä siinä on toiminut ravintola Old Bank jo 27 vuotta. Tila sai vuodenvaihteessa uudet vuokralaiset, mutta toiminta on jatkunut samalla konseptilla ja nimellä, sillä aiempi yrittäjä antoi luvan käyttää Old Bank -nimeä kesään asti.

Tulevana kesänä tiloissa tehdään remontti, ja kesän lopussa tilaan avautuu uudistunut pubi, josta saa myös ruokaa. Uuden pubin nimi julkistettiin perjantai-iltana Old Bankissa pidetyillä ravintolan 27-vuotissyntymäpäivillä.

-Kun mietimme uudelle pubillemme nimeä, järjestimme asiasta kilpailun Facebookissa. Ihmiset ottivat asian todella omakseen ja saimme huikean määrän, yli kolme sataa ehdotusta. Pubin konseptoinnissa on ollut mukana myös turkulaisia viestinnän ammattilaisia, ja saimme hyviä ehdotuksia myös heiltä, sanoo Manu Eventsin toimitusjohtaja Santtu Kiili. ­

Uusi River Bank -nimi otetaan käyttöön loppukesästä. Vanhalla Old Bank -nimellä ja konseptilla asiakkaita palvellaan aina jalkapallon EM-kisojen loppuun asti. Sitten on remontin vuoro.

Remontin myötä ravintolaan rakennetaan keittiö, ja jatkossa ravintolasta saa pubiruokaa, kuten burgereita ja fish&chipsiä. Suunnitteilla on myös english breakfastin tuominen Turkuun.

Kommentoi

Palvelut