Pääseekö Tampereen The Old Irish Pubiin, jos on tatuoitu? – "Jos tulet suoraan rakennustyömaalta, suosittelemme että käyt suihkussa ennen kuin saavut"

Jens Fischer ja Dan Cosma odottavat innolla Old Irish Pubin avausta Tampereella Hämeenkadun ytimessä. Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Tampereen Hämeenkatu 16:ssa perjantaina kello 20 ovensa avaava tanskalaisketju The Old Irish Pub on ennättänyt herättää keskustelua ennen kuin ravintola Tampereella on ovensa avannut.

Ketjun asiakassääntöjen suomennoksen perusteella näkyvästi tatuoiduilla asiakkailla ei ole sisään asiaa, eikä myöskään armeijakuvioisia housuja katsota hyvällä. Muun muassa.

Nyt asiaa kommentoi ketjun Tampereen-ravintolan puuhamies.

– Siinä oli käynyt niin, että julki oli tullut tanskalaisten ravintoloidemme ohjeistuksen suomennos. Tanskassahan laki säätelee tatuointiasiat tarkasti ja osa tatuoinneista on kriminalisoitukin. Tanskassa on niin, että räväkät tatuoinnit ovat puhtaasti rikollisjärjestöjen heiniä, ketjun tanskalainen alue- ja maajohtaja Jens Fischer selvittää.

Jonkinlaista koodia Tampereellekin on kuitenkin luvassa. The Old Irish Pub on profiloitunut tyylikkään tavernan henkeen, ja siihen saadaan Pirkanmaallakin tottua.

– Jos kaveri tulee vaikka rakennustyömaalta työvaatteissa kaljalle päivän päätteeksi, viestimme on varmastikin se että käyt ensin kotona suihkussa, vaihdat vaatteet ja tulet sitten uudestaan siistinä oluelle, Fischer sanoo.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Palvelut