Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tällaisia kokemuksia turkulaisilla on thaihieronnoista

KYSELY Lukijaraadin jäsenet ovat kuulleet huhuja suomalaisista thaihieronnoista ja osa on käynyt Thaimaassa hierottavana.

Turkulainen kysyi Lukijaraadiltaan mahdollisia kokemuksia thaihieronnasta. 388 vastaajasta 11 prosenttia ilmoitti käyneensä thaihieronnassa. Miehistä 15 on käynyt ja naisista 8 prosenttia.

Ne, jotka ovat kuulleet, mitä thaihierontapaikoissa usein tapahtuu, eivät pidä ilmiön pesiytymisestä Suomeen.

– Olen kuullut epämiellyttäviä tarinoita thaihieromoista. Uskomatonta, että viranomaiset sallivat niiden toiminnan viranomaissilmien ulottuvilla.

– Inhoan näitä hieromalaitoksia, joita kyllä piisaa. Ilmeisesti toimivat rahanpesu- ja uhkapeliluolina. Mielestäni eivät kuulu suomalaiseen katukuvaan. Näiden jos minkään kirjanpito olisi syytä laittaa syyniin.

– Miespuolisille ystävilleni on tarjottu usein niissä seksipalveluita.

– En ole käynyt thaihieronnassa, mutta olen niitä joutunut joskus tarkastamaan. Thaihierontapaikat tulisi lailla kieltää, sillä niissä harjoitetaan kaikkea muutakin kuin thaihierontaa.

Naisilla ei kuulemma ole asiaa Turun thaihierontapaikkoihin.

– Yritin kerran mennä uudehkoon Rauhankadun varrella olevaan thaihierontaan, mutta en päässyt tuulikaappia pidemmälle, kun tehtiin selväksi, että tämä paikka ei ole "minua" norminaista varten vaan asiakkaiksi odotetaan miehiä.

Muutamat vastaajat ovat kokeilleet aitoa thaihierontaa Thaimaassa ja ova saaneet hierontaa, jolla ei ole mitään tekemistä kokemuksilla suomalaispaikoista.

– En Suomessa, jota tässä ilmeisesti tarkoitettiin, mutta Thaimaassa kylläkin, jossa kyseessä on todellakin vain hieronta eikä tyydytyspalvelu.

– Suomessa en ole käynyt, Thaimaassa kylläkin. Ei ehdotettu seksiä, siihen kai kysymys viittasi

– Kun käy Thaimaassa, niin se on normaali hieronta. Suomessa joka thaihierontapaikka pitäisi sulkea.

– Olen käynyt Thaimaassa thaihieronnassa. Ihan ok. Auttaa rentoutumaan ja rentouttaa lihaskireyttä.

Turkulaisen Lukijaraadin kysymykseen vastasi 388 raatilaista. Kysely toteutettiin helmikuussa. Sen toteutti Tietoykkönen. Lisätietoja on osoitteessa www.turkulainen.fi/lukijaraati