Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Turkulaisen toimittaja kokeili thaihierontaa – lopussa käsittely muuttui joksikin ihan muuksi, lue reportaasi

Turkulaisen toimittaja kokeili thaihierontaa. Hieronnan lopussa hieroja teki suoran aloitteen ja tarjosi seksipalveluita. Lisäpalvelut maksavat 50–150 euroa.

Tarjotaanko thaihierontapaikoissa seksipalveluita ja millä hinnalla?

Kaupunkilehti Turkulainen otti asiasta selvää vierailemalla useammassa Turun keskustassa sijaitsevassa thaihierontapaikassa.

Yhdessä hierontapaikassa toimittaja osti puolen tunnin hieronnan, jonka hinta oli 30 euroa. Hinta on sama kuin muissa Turun keskustassa sijaitsevissa hierontapaikoissa. Tunnin hieronta maksaisi 50 euroa.

Osa hierontapaikoista tarjoaa myös useamman tunnin kestäviä hierontoja.

Seksipalveluista ei näyteikkunoissa ole mainintaa.

Monet thaihieronnat ovat sijoittuneet samoille kaduille, kuten Läntiselle Pitkäkadulle ja Rauhankadulle.

Astuttuani sisään ovesta joudun painamaan ovikelloa, sillä liikkeen ovi on lukittu. Oven avaa huonosti suomea puhuva nainen, joka pyytää hieronnasta käteismaksun etukäteen. Kortilla maksaminen ei ole mahdollista, eikä hieroja anna kuittia.

Tämän jälkeen hieroja ohjaa minut pieneen hämärään huoneeseen, jossa on sänky. Hieroja kehottaa riisuutumaan alusvaatteille ja tulee hetken päästä takaisin huoneeseen. Hierontapaikan sisustus on hyvin itämaisen tyylinen. Hieronnan ajan taustalla soi rentouttavaa musiikkia.

Puolen tunnin hieronta alkaa pakaroiden ja nivusalueen hieronnalla ja käsittää myöhemmin koko kehon. Suurin osa hieronnasta keskittyy intiimialueen lähistölle. Ylävartalo jää vähemmälle huomiolle.

Hieronnan lopussa hieroja rupeaa koskettelemaan sukuelintäni ja ilmaisee, että voisi tyydyttää minut käsin 50 euron lisämaksusta. Muita palveluksia hän ei ehdota.

Hieronnan loputtua hieroja kiittää ja poistuu huoneesta.

Toisen thaihierontapaikan yrittäjä kertoo antavansa hieronnan lisäksi käsihoitoa 50 eurolla, suihinottoa 100 eurolla ja yhdyntää 150 eurolla. Puolen tunnin hieronta maksaisi 30 euroa.

Hierontapaikan näyteikkunat on peitetty sälekaihtimin, jotka estävät näkymän kadulle.

Kierros hierontapaikkoihin jättää vaikutelman, että monessa paikassa varsinainen hieronta on vain esileikkiä seksipalveluiden tarjoamiselle.

On kuitenkin muistettava, että kaikki thaihierontapaikat eivät tarjoa seksipalveluita.