Yli tuhatpäinen yleisö todisti Loimun voittoa Turussa – Päävalmentaja ylistää uutta hallia: "Se tuntui kodilta"

Janne Koivisto

Ensimmäinen lentopallon Mestaruusliigan ottelu houkutteli Kupittaan palloiluhalliin Turkuun 1 061 katsojaa keskiviikko-iltana, kun Raision Loimu kohtasi Akaa-Volleyn.

Muutaman sadan metrin päässä Kupittaan jäähallissa oli samaan aikaan TuTon Mestiksen jääkiekkopeli, jossa oli 1 029 katsojaa, joten Kupittaan urheilukeskittymä houkutteli arki-iltanakin alueelle hyvän määrän penkkiurheilijoita.

Aaltoilevien peliesitysten jälkeen ottelun loppunumeroiksi kirjattiin Loimun 3-2 (25-23, 22-25, 25-19, 19-25, 15-13) kotivoitto. Ylä- ja alamäkiä sisältäneen ottelun avaintekijät löytyivät syöttö- ja vastaanottopelaamisesta. Loimu oli vaikeuksissa vastaanoton kanssa läpi ottelun. Voiton avain löytyi keskitorjujaosastolta.

– Halli on upea, mutta vähän vieras vielä. Silti se tuntui kodilta. Yleisöä oli hienosti paikalla. Peli olisi voinut olla selvempikin, jos olisimme vieneet toisen erän, jota kontrolloimme jo aika hyvin. Meidän ongelma tänään oli vastaanotto ja se muutti koko pelin toisessa erässä, kommentoi Loimun päävalmentaja Christophe Achten

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu