Marinan kokous- ja juhlakerros uudistuu – "Entistä upeammat puitteet Aurajoen varrella Turussa"

Havainnekuva uusista tiloista Turun Osuuskauppa

Janne Koivisto

Radisson Blu Marina Palace Hotelin kokous- ja juhlakerros päivitetään laadukkaaksi elämyskeitaaksi, tiedottaa Turun Osuuskauppa.

Uudistus on alkanut vuodenvaihteen jälkeen ja etenee tila kerrallaan niin, että koko uudistus on valmis maaliskuun ensimmäiseen viikkoon mennessä.

– Marinan kokous- ja juhlakerroksen uudistaminen on yksi osa Turun Osuuskaupan hotelliliiketoimintaan suunnattavista suurinvestoinneista, joiden myötä olemme vahvasti mukana kehittämässä Turun vetovoimaisuutta niin matkailu- kuin tapahtumakaupunkina, hotellinjohtaja Sanna-Liisa Byskata kertoo.

Radisson Blu Marina Palace Hotel on ollut yli 40-vuotisen historiansa ajan arvostettu tapahtuma- ja kokoustalo Turussa.

– Meille on tärkeää, että olemme mukana ajassa ja voimme tarjota asiakkaidemme tilaisuuksiin upeat puitteet. Sen vuoksi uudistamme kaikki kokous- ja juhlatilat tekniikkaa sekä sisustusta ja kalustusta myöden, jolloin tilaisuuksien järjestäminen sujuu entistä laadukkaammin, toimintavarmemmin sekä helpommin. Kokous- ja juhlakerroksen värimaailma ja linjakas kalustus täydentävät jo toteutettujen sisääntulokerroksen sekä huoneiden uudistusta luoden koko taloon yhtenäisen ja harmonisen ilmeen. Tiloja voidaan hyödyntää jatkossa entistä kätevämmin myös ristiin sekä siirtoseinien ansiosta monimuotoisempiin kokonaisuuksiin jopa 400-1000 henkilölle, Byskata jatkaa.

Luonnonläheisyys ja lähellä virtaava vesi ovat kiinteä osa Marina Palacen perimää ja siksi voimakkaasti inspiroimassa myös hotellin uudistuvissa kokous- ja tapahtumatiloissa.

Radisson Blu Marina Palacesta tulee uudistuksen myötä kokonaisvaltainen elämyskeidas ja kumppani, joka tarjoaa vierailleen mahdollisuuden myös tutustua ja uppoutua paikalliseen, aitoon elämänmenoon.

Virtaava vesi on inspiroinut myös uudistuvien tilojen visuaalista ympäristöä. Marinan kokous- ja juhlakerroksen suunnittelusta vastaa Sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co.

– Me dSignissa lähdemme aina tunnelmasta ja panostamme valaistusratkaisuihin.Hotellin editse kulkeva virtaava vesi innoitti sekä visuaalisia valintojamme että joustavia, tarpeen mukaan helposti muunneltavia tilaratkaisuja. Päivitimme klassikkohotellin tähän päivään tuomalla tyylikkään tummaan kokonaisuuteen veden välkettä roosan ja smaragdin tyyppisillä aksenttiväreillä ja kiiltävillä materiaalivalinnoilla. Tätä päivää ovat myös sisustuksen luontevana osana toimivat, alan huippua edustavat AV-ratkaisut, kertoo Head of design Samuli Hintikka, dSign Vertti Kivi & Co:sta.

Hotelli toimii normaalisti koko uudistuksen ajan, ja työt on suunniteltu toteutettavaksi niin, ettei niistä aiheudu asiakkaille häiriötä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Turkulaisen ilmestyminen jää tauolle
 2. Tanssitunteja, jumppaa, teatteria – Turussa tapahtuu virtuaalisesti vaikka mitä, ja kaupungin tapahtumakalenteri kerää vinkkejä yhteen
 3. Lähikuvassa: Hissu Kytö on auttanut maahanmuuttajia Turussa pian 50 vuotta: "Skinheadeilta tuli tappouhkauksia ja sain luodin postiluukusta"
 4. Lähikuvassa: Kun kiekko lensi kaukalosta raitiovaunun katolle – legenda Timo Nummelin muistelee, millaisissa olosuhteissa pelattiin hänen lapsuudessa ja nuoruudessa
 5. Elossa 24 h -sarjassa esiintyvä turkulaislääkäri Kosti Koivisto-Kokko pelastaa vapaaehtoistyössään ihmisiä, jotka palaavat heti takaisin sotaan – "Huono muisti" suojelee työssä uupumiselta
 6. Jaanan poika ei koskaan palannut laivareissulta – Nikun katoaminen on yhä täysi mysteeri
 7. "Oli tosi kova paikka, kun tajusin, että lapsia ei tule muita kuin Pasi" – Kotimäen tilaa pyörittävälle Taikku Nurmelle tärkeintä elämässä on perhe, mutta jokaista päivää tahdittavat hevoset
 8. Burn out pysäytti nuoren Michaelan: "Kotona vain tärisin ja itkin"
 9. Moniko pesee kädet kunnolla? Turkulainen kävi yleisessä vessassa katsomassa ja tulos yllätti lääkärin
 10. Arno Kasvi: Ruissalo ei kestä tällaista rumbaa, tarvitaan toinen silta ja kauriskannan harventamista
 11. Turussa karanteenia viettävän Karita Mattilan heippalappu "meluhäiriöstä" riemastutti Twitterissä – "Äiti laittoi äsken viestiä, että joku hänen entinen työkaverinsa haluu tulla mun luo kylään välillä 14–18", nauraa twiittaaja nyt
 12. Tässä on Turun ruuhkaisin kohta – Naantalin pikatien pätkä Köydenpunojankadun ja Vakka-Suomentien välillä pitää yhä ykköstilaa, katso muut ruuhkakertymäkadut
 13. Korona peruutti ay-väen ja vasemmistopuolueiden yhteisen vappujuhlan Turussa – luvassa koronavappu netissä
 14. Anu Pentikin näyttely siirtyy kesälle 2021 – Muutoksia Turun museokeskuksen näyttelyohjelmistossa
 15. "Suurin ja karanteeniystävällisin opiskelijatapahtuma" – Turun Wappuradio tulee taas

Näytä lisää