Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tarvitsetko parkkipaikkaa Turun sataman tuntumasta? Uusi pysäköintihalli avautuu joulukuun lopussa

Turun linnan naapuriin nousevan Harppuunakorttelin parkkihalli Harppuunaparkki on valmis ja aukeaa joulukuun lopussa autoilijoiden käyttöön, kuten esimerkiksi risteilyvieraille ja Turun linnan asiakkaille.

Harppuunaparkin toimijaksi on valittu Q-Park, joka ylläpitää ja huoltaa Harppuunaparkkia ja kerää maksuja. Alkuvuodesta pysäköintipalvelua laajennetaan sähköauton latauspisteillä ja autopesulalla.

– Harppuunaparkki on korttelin valmistuttua moderni pysäköintikokonaisuus, jossa toteutuu asumisen ja palveluiden vuorottaispysäköinti. Ensimmäisinä vuosina talojen rakentuessa katettu ja valaistu pysäköintihalli tuo risteilyliikenteelle ja linnan vieraille kaivatun lisän alueen pysäköintiratkaisuihin, Q-Park Finland Oy:n project manager Matias Laine kertoo.

Pysäköintihinta on 1 €/tuntija vuorokauden ylittävä pysäköinti 5 € / 26 tuntia.

Talojen valmistuessa parkkihalli toimii myös asukaspysäköintinä. Ensimmäisen taloparin Asunto Oy Harppuunan Puosun rakentaminen on täydessä käynnissä ja asuinvalmius on odotettavissa loppuvuodesta 2018. Myynti aloitetaan alkukeväästä.