Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

”Turkulaiset ovat kirppiskansaa” – Turun keskustaan avattiin uusi kirpputori

Turun Puutorin läheisyyteenosoitteeseen Brahenkatu 14avattiin lauantaina uusi kirpputori.

Puutorin kirppiksen sisäänkäynti on sisäpihan lasikuutiossa.Ulkopuolella seisovat uudet ständit. Kirppiksen perustajaJesse Halme kertoo, että asiakkaita sisään ohjaamaan on lisäksi tulossa valomainos. Hän toivoo turkulaisten löytävän uuden paikan helposti.

Puutorin kirppikselle laskeudutaan portaita, joissa on liuskat esteettömyyden takaamiseksi. Jokainen tavaroitaan myymään tuleva saa käyttöönsä vaaterekki- ja hyllypaikan kolmella tasolla, joiden korkeuden saa itse määrittää. Takaseinällä on vessatja kolme sovituskoppia.

Halme kertoo tilan olleen haasteellinen maanalaisen sijaintinsa ja lukuisten pilareidensa vuoksi. Lopputulos on kuitenkin valoisa ja raikas.

Halme toteaa, että turkulaiset ovat kirppiskansaa.Hän kertoo ajatuksen kirppiksen perustamisesta lähteneen siitä, kun hän havaitsi Turun keskustasta puuttuvan nykyaikaisen kirpputorin. Hänen mielestään monet kirpputorit jäävät ajasta jälkeen. Hän itse haluaa käyttää tehokkaasti hyödykseen kaikkia nykyajan mahdollisuuksia, esimerkiksi sosiaalista mediaa.

Lisäksi Halme uskoo hyvän pohjatyön vuoksi Puutorin kirppiksen säilyvän siistinä ja tyylikkäänä jatkossakin. Hän toivoo kirppiksen raamien myös ohjaavan asiakkaita tuomaan myyntiin hyvää tavaraa, jollaista kävijät kokevat oikeasti tarvitsevansa.

Kirjoittaja: Julia Valli