Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Salon seudulla kolme murtoa

Torstai-illan ja perjantai aamun välisenä aikana tuli poliisin tietoon kolme murtoa Salon seudulla. Halikossa Vanhalla Turuntiellä oli torstai-illalla tunkeuduttu vapaa-ajan asunnon rakennuksiin. Päärakennukseen oli menty sisälle ikkuna rikkomalla. Asunnosta havaittiin alustavassa tarkastuksessa anastetuksi ainoastaan televisio. Kiinteistön kahden ulkorakennuksen ovet oli murrettu auki. Näistä rakennuksista ei ilmeisesti ollut anastettu mitään.

Salon keskustassa Helsingintiellä oli murtauduttu puoli viiden aikoihin aamulla lahjatavaraliikkeeseen. Liikkeen tiloihin oli päästy sisälle ikkuna rikkomalla. Anastetusta omaisuudesta ilmoitushetkellä ei ollut varmuutta.

Perniön keskustassa Salontiellä oli puolestaan tunkeuduttu puoli yhden aikoihin yöllä päivittäistavaraliikkeeseen. Liikkeeseen oli päästy sisälle ulko-oven lasi rikkomalla. Vielä ei ole tiedossa, onko jotain viety tiloista.