K50-festarit järjestetään ensimmäistä kertaa Naantalissa – tarjolla tietoa, viihdettä ja seuraa

K50-festareilla esiintyy muun muassa tenori Jyrki Anttila. Lehdistökuva

Janne Koivisto

K50-festarit saavat jälleen jatkoa, kun tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaaNaantalin Kaivopuistossa ja Kaivohuoneella2.9.2017.

K50-festarit kokoavat viihteestä sekä energisestä arjesta ja elämästä kiinnostuneet yli viisikymppiset viihtymään yhdessä. K50-festareiden ohjelmassa on nimensä mukaisesti aikuisille suunnattua ohjelmaa, josta nautitaan ilman yläikärajaa. Paikalla on myös useita yrityksiä kertomassa tuotteistaan ja palveluistaan.

Tapahtuman tarkoitus on yhdistää aikuisia ihmisiä mukavan päivän merkeissä ja samalla tarjota väylä löytää uusia mielenkiintoisia palveluja ja tuotteita. Tapahtuma on messutyylinen ja siellä pääsee tutustumaan eri alojen esittelypisteisiin, niin hyvinvointiin, remontointiin, liikuntaan, teattereihin, matkailuun kuin talouteen liittyen. Tapahtumassa on mukana useita kymmeniä yrityksiä ja samaan aikaan K50-festareiden kanssa järjestetään myösVeneet esillä-tapahtuma. K50-festarit tuotetaan yhdessäNaantalin matkailun kanssa.

Tämän vuoden K50-tapahtumien teemana onrakkaus. Tapahtuman infopisteeltä voi käydä nappaamassa E-kontaktin rintapinssejä, joilla voi viestittää onko esimerkiksi etsimässä seuraa, kotikissa vaiko kenties parkettien partaveitsi. Vaikka kyseessä on festarit, on ohjelmassa myös paljon asiapitoista sisältöä ja tietoiskuja muun muassa matkailuun ja hyvinvointiin liittyen.

Tapahtuman juontaa kirjailija ja poliitikkoRosa Meriläinen.Esiintymässä on muun muassaJyrki Anttila, Värttinä- ja Kuunkuiskaajat yhtyeestä tuttuSusan Ahosekä runo- ja lauluryhmäAllit. Tapahtuman yhteistyökumppanit ovat Skanska, Radio Classic, Iltalehti, E-kontakti, Matkapojat, Naantali Spa ja Naantalin Kaivohuone.

Rauhallisemman päiväohjelman jälkeen on mahdollista suunnata vielä myöhemmin illalla järjestettäville jatkoille Kaivohuoneella, jossa esiintyyErin. Mikäli tapahtumaan saapuu pidemmän matkan takaa, kannattaa paikalle saapua jo perjantai-illalla kuuntelemaanJari Sillanpään keikka Kaivohuoneella.

Kesällä 2017 K50-festarit järjestettiin Turussa ja Tampereella. Naantalissa juhlitaan kesän päättäjäisiä, ja kävijöitä odotetaan ympäri Suomen.

K50-festarit Kaivopuistossasekä Kaivohuoneella lauantaina 2.9.2017 kello 10–18. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Palvelut