Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hansaan avautui afrikkalaisravintola

Hansan Kultatalon ravintolamaailma on saanut uuden tulokkaan. D'kar keskittyy afrikkalaiseen katuruokaan. Tarjolla on muun muassa vegaanisia falafelburgereita sekä nyhtölammasburgereita. Myös perinteisiä afrikkalaisia ruokia kuten kasvis-shatshukaa eri lisukkein tarjoiltuna löytyy listalta.

- Haluamme ihmisten nauttivan afrikkalaismauista parhaalla mahdollisella tavalla; tervellisesti eikä liian voimakkaasti maustettuna, etteivät ihmiset järkyty, yrittäjä Paco Ndiaye naurahtaa.

D'kar tarjoaa päivittäin salaattibuffetin ja päivän keiton. Lämpimän ruoan voi valita listalta, ja salaatti ja keitto sisältyvät lämpimän ruoan hintaan. Juomapuolella D'kar satsaa muun muassa eksoottisiin mehuihin esimerkkinä makuyhdistelmä kiinaruusu-minttu.

Paco Ndiayelle D'kar tarjoaa aivan uudenlaisen haasteen. Tuttu pastakonsepti vaihtuu nyt kokonaan toiseen makumaailmaan. - Viidentoista vuoden kokemuksen jälkeen tämä on ensimmäinen kerta, kun avaan afrikkalaisen ravintolan. Tämä on omaa vertani ja kulttuuriani, hän toteaa.

D'kar on auki Hansan aukioloaikojen mukaisesti.