Naantalissa kerätty rahaa lasten liikuntaan – keräys jatkuu huutokaupalla lauantaina

Kuvituskuva Sirpa Repo

toimitus

Naantalissa lauantaina 1. lokakuuta pidettävä Hyvä Huuto hyväntekeväisyystapahtuma ja –huutokauppa on kerännyt jo ennakkoon useita tuhansia euroja lasten ja nuorten liikuntaharrastusten tukemiseen. Huutokaupattavista kohteista on saanut tehdä sitovia ennakkotarjouksia Facebookissa kahden viikon ajan ja torstaina ennakkotarjoukset ylittivät jo 4000 euron rajan.

– En olisi todellakaan osannut kuvitella millainen juttu tästä syntyy. Tavaralahjoituksia on tullut jatkuvasti lisää, viimeksi vielä useiden satojen eurojen arvoisia lahjakortteja ja tavaralahjoituksia. Tavaraa on tullut yrityksiltä ja yksityisiltä valtavat määrät, saa nähdä kuinka pitkä huutokauppa meillä on edessä, tapahtuman isä Toni Forsblom miettii iloisena.

Tapahtuma alkaa Naantalissa urheiluliike Forsportin pihalla lauantaina 1.10. kello 10 ja huutokauppa starttaa kello 14. Päivän aikana tapahtuu paljon muutakin huutokaupan lisäksi, muun muassa frisbeegolfia, salibandyn laukaisukisa, sulkapallon tarkkuuskilpailu ja koripallon heittoa. Lisäksi paikalla ovat sähköllä toimivat crossipyörät ja MLL:n lasten puuhapiste. Naantalin Voimistelijat esittävät päivän aikana kaksi showta Nelli Nuudelipään hengessä.

Tapahtuman tuotto käytetään kokonaisuudessaan naantalilaisten lasten ja nuorten liikuntaan.

Hyvä Huuto –tapahtuman yhteistyökumppaneiden lista ja tapahtuman viralliset tiedot löytyvät Facebookista osoitteesta www.facebook.com/hyvahuuto

Kommentoi

Palvelut