Muhkea rahapalkinto luvassa hyvästä ideasta – edellytyksenä neutraali ympäristövaikutus

Kuvituskuva Jussi Virkkumaa

toimitus

Haastekilpailulla haetaan nyt arvokkaita ideoita. Bastu-kilpailussa etsitään uusia ratkaisuja edistämään talouden ja hyvinvoinnin kasvua, joka ei perustu luonnonvarojen liikakäyttöön. Ideat voivat liittyä sekä tuotteisiin että palveluihin tai niiden yhdistelmiin. Valtakunnallisen haastekilpailun tavoitteena on erityisesti uudistaa Varsinais-Suomen elinkeinoelämän kärkialoja.

‒ Toivomme saavamme toimialat ylittäviä ehdotuksia, joilla on markkinapotentiaalia. Arvostamme ideoita, joilla on mahdollisimman neutraali ympäristövaikutus, kertoo Bastun koordinaattori Keijo Koskinen Turun yliopiston Tulevaisuuden tutkimuskeskuksesta.

Kilpailuideoita voi jättää 30.11.2016 asti. Ehdotuksia voivat tehdä yksittäiset henkilöt opiskelijoista kuluttajiin sekä organisaatiot yrityksistä julkisiin toimijoihin. Ehdotukset tehdään liiketoimintasuunnitelman muodossa. Bastun ideakuulutukseen voi tutustua osoitteessa www.utu.fi/bastu

Kilpailun paras idea palkitaan 15 000 euron rahapalkinnolla. Lisäksi kisan viidelle parhaalle idealle on luvassa tukea Bastu-verkoston asiantuntijoilta ja yhteistyökumppaneilta idean eteenpäin viemiseen.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Palvelut