Mikaéla leikkaa partoja koko yön - tempauksessa myös hyväntekeväisyystoimintaa

Yliopistonkadulla sijaitsevan Parta ja Palmikko -parturiliikkeen Mikaéla Meriholvi-Rantanen juhlii kymmentä yrittäjävuottaan järjestämällä liikkeessään 30.9.-1.10. kello 21-06 Partojen yön, jolloin hän leikkaa tauotta partoja.

Parratsopivat mainiosti erikoisjuhlayön teemaksi, sillä ne ovat ovat parturimestari Meriholvi-Rantasen erikoisosaamisaluetta. Hän kertoo leikanneensa tai muotoilleensa partoja pitkälti yli 2000 tuntia ja vaihtaneensa viimeisen vuoden aikana terän noin 3600 kertaa.

Yhdeksään illan ja yön tuntiin mahtuu 18 puolen tunnin parranajoaikaa. Mitään parranleikkuun nopeusennätystä ei Meriholvi-Rantanen ole yrittämässä vaan asiakkaat hoidetaan rauhassa ja kunnolla. Parta ja Palmikkoon ei voi kuunvaihteen yönä tulla jonottamaan vapaata aikaa vaan Meriholvi-Rantanen myy ajat etukäteen.

Yrittäjän tempaus ei jää vain parranajoihin ja kahvin sekä juustokakun tarjoamiseen. Partojen yöhön osallistuu iso joukko Meriholvi-Rantasen yhteistyökumppaneita.

Parranajotuotteita myyvä Shave club lahjoittaa yön asiakkaille partaöljypullon ja kaikille yöllä parranajoon lahjakortin ostaville Meriholvi-Rantasen kanssa puoliksi saman öljypullon. Korumaailma lahjoittaa kaikille yön asiakkaille partakorun. Lahjakortin ostajat saavat ostaa korun useista eri vaihtoehdoista alehintaan.

Kuvastamon valokuvaaja Jouni Lappi on paikalla koko yön ja tallentaa tapahtuman tunnelman, eli parrat, työvaiheet, hoidot ja muut kuviksi.

Meriholvi-Rantanen ja Lappi kokoavat kuvista PARrakAS vuosikalenteri 2017 -hyväntekeväisyysteoksen, joka tulee myyntiin 1. marraskuuta. Kalenteriin tulee myös parranhoito, -ajo ja -kasvatusvinkkejä. 20 euron hintaisesta kalenterista menee puolet lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen.

Hyväntekeväisyysvarat kulkevat kansainvälisen parrakkaiden miesten hyväntekeväisyyttä tekevän Bearded Villains Finland -järjestön kautta Motoristit Koulukiusaamista Vastaan MKKV Ry:lle.

Bearded Villains Finlandin Joni Honkaranta on juhlayönä Parta & Palmikossa kello 04-06.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut