Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ruisrockia lämmitellään Vähätorilla

Tällä viikolla torstaista lauantaihinjärjestetään Vähätorilla uudenlainen Warm Up Ruisrock -tapahtuma. Tämä kolmipäiväinen kulttuuritapahtuma lämmittää festivaalihenkeä Ruisrockia odottavaan Turkuun musiikilla, kulttuurilla sekä nimekkäillä paneelikeskusteluilla.

Vähätorille rakennetaan esiintymislava screeneineen. Siellä nähdäänmuun muassalivepätkiä Ruisrockista. Tapahtumassa kuullaan myös Turku Rock Academyn paikallisten bändien soittoja. Lisäksi lavalla nähdään kaupunginteatterin ja Elokuvakomission järjestämiä kulttuuriesityksiä. Mielenkiintoisissa keskustelupaneeleissa keskustellaan tapahtumista, kulttuurista, ruoasta sekä juomasta.

- Festariviikonloppuna Ruisrock näkyy Turun katukuvassa monella tavoin. Ja hyvään festivaaliin kuuluukin, että se säteilee myös ympärilleen ja kun mihin tahansa katsookin tajuaa, että jotain tapahtuu. Nyt festarihumuun saadaan kunnon varaslähtö jo torstaista alkaen Vähätorilla juuri sellaisessa oheistapahtumassa, miten festivaalin kuuluukin levittäytyä myös varsinaisen tapahtumapaikkansa ulkopuolelle, kertoo Ruisrockin promoottori Mikko Niemelä tulevasta tapahtumasta.

- Tämän tyyppisistä tapahtumista muiden isojen tapahtumien yhteyteen on ollut pitkään jo puhetta. On hienoa, että saamme olla mukana toteuttamassa tätä, toteaa Joonas Suominen Pop-up Turku -hankkeen puolesta.

Warm Up Ruisrockin ohjelma tulee olemaan päiväpainoitteista ja ohjelmaa järjestetään torstaina ja perjantaina noin kello 12-18 ja lauantaina kello 10-15. Perjantai-päivän paneelikeskustelut streemataan Ylelle, ja ne ovat katsottavissa myös jälkikäteen Yle Areenasta.