Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Missä oot? - Vesa etsii turkulaisnaista, jonka tapasi bussissa!

Rakkaus voi roihahtaamissä tahansa, kuten esimerkiksi bussissa numero 540.

Turkulaisen toimitukseen on ottanut yhteyttä Vesa-niminen mies, joka kohtasi vaaleahiuksisen, ruskeasilmäisen kaunottaren 27.3. kello 15.20 bussissa Helsinki-Vantaan lentokentältä Turkuun.

Vesa kertoo, että he juttelivat koko matkan, mutta hän ei kehdannut pyytää naiselta yhteystietoja.

- Nainen jäi kuitenkin mieleen niin vahvasti, että auttakaa nyt, hän vetoaa Turkulaisen toimitukseen.

Koska rakkautta maailmassa tarvitaan, Turkulaisen toimitus lupasi auttaa tässä asiassa. Eli löytyykö vaalea kaunotar? Vesa etsii sinua. Olit kertonut hänelle asuneesi jonkun aikaa ulkomaillaja Helsingissä, viimeisen parin vuoden kotipaikkasi on ollutTurku.

Vesa kertoo etsineensä epätoivoissaan naista monella tapaa, myös Tinderistä, mutta kaunotarta hän ei ole tavoittanut.

-Tinderi myy eioota ja muutenkin aika ohuella mennään, mutta must is a must, mikäli joku sattuu tunnistamaan naisen niin saa vinkata hänelle tästä asiasta, Vesa vetoaa.

Nainen voi ottaa yhteyttä Turkulaisen toimitukseen, olemme lupautuneet toimimaan amorina. Turkulainen ei julkista henkilöitä, mutta kertoisimme mielellämme rakkaudennälkäisille lukijoillemme, miten tarina jatkuu. Jos tunnistat naisen tai itsesi, lähetä viestiä osoitteeseen: teija.uitto@media.fi