Seurakunnat tarjoavat perheille lomatekemistä

Kuvituskuva. Jani Jakonen / arkisto

Turkulaisen toimitus

Turun ja Kaarinan seurakunnissa on lapsille ja nuorille monenlaista tekemistä talvilomaviikolla ja jo tulevana viikonloppuna. Moneen tapahtumaan ovat tervetulleita myös vanhemmat.

Mikaelinseurakunta vie luistelemaan. Kaikenikäisten mailattomassa ja maksuttomassa yleisöluistelussa HK Areenalla on luistelemassa myös Mikaelinseurakunnan työntekijöitä lauantaina 20.2. klo 14-15. Luistelua säestää taustamusiikki ja välillä kuullaan seurakunnan toiminnasta.

Hiihtiskerho ulkoilee sään salliessa Maarian pappilan ja tallin pihapiirissä maanantaista torstaihin 22.2.-25.2. klo 9-14.30. Päivän ohjelmassa on myös laulua, leikkejä ja askartelua.

Isien, äitien, tyttöjen ja poikien autoratakerho ottaa vauhtia Mikonmökissä maanantaina 22.2. klo 17-19 ja keskiviikkona 24.2. klo 14-16. Lähes 30 metrin mittaisella nelikaistaisella radalla voi ajaa myös omilla autoilla. Alakouluikäisten pelikerhossa voi pelata shakkia ja muita lautapelejä, biljardia ja pingistä Mikonmökissä tiistaina 23.2. klo 16-17.

Piikkiön seurakuntakeskuksen lauluillassa on rentoa yhdessäoloa ja uusia ystäviä tiistaina 23.2. klo 18-19. Tärkeintä ei ole virheetön laulutaito, vaan halu musisoida yhdessä. Kaiken kansan lauluiltojen vetäjänä ja säestäjänä on Tiina Ilonen. Oman soittimen voi ottaa mukaan.

Varissuon kirkon Hiihtoloma-Donkkiksessa on luvassa hauskoja toimintapajoja ja raamattuhetki alakouluikäisille torstaina 25.2. klo 13-14.30. Voit valita, osallistutko kokkipajaan, askartelupajaan, sporttipajaan vai puuhapajaan. Lopuksi syödään yhdessä kokkipajan leipomia herkkuja. Järjestäjinä ovat Katariinanseurakunta ja Varsinais-Suomen Ev.lut.Kansanlähetys

Maarian Yhteisvastuukioski on avoinna (säävarauksella) joka päivä klo 11 lähtien Impivaaran hiihtoladun kupeessa, Kurrapolun päässä. Tarjolla on lämmintä juotavaa - kahvia ja itse tehtyä mustaviinimarjamehua - sekä makkaraa, pullaa ja muuta pikkupurtavaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu