Manillassa hääilta – Pääroolissa upeat hääpuvut

Näytöksessä nähdään Kisu Korsin suunnittelemia huikeita pukuja. Jenni Virta

Teija Uitto

Unelmoitko satuhäistä? Haluaisitko persoonalliset hääjuhlat? Hyviä vinkkejä häitten järjestelyihin voit saada torstaina 18.2. Hääillasta, joka järjestetään Manillassa.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

– Haluatko nähdä, miten loihditaan sokerista vaikkapa joutsenia kakkuihin tai päästä seuraamaan läheltä kestopigmentointien ja tatuontien toteuttamista, kuvailee tapahtuman idean isä, kultaseppämestari Petri Holmberg tapahtumaa.

– Hääparit etsivät nyt selkeästi enemmän elämyksellisyyttä ja rohkeampaa otetta, ja sitä me aiomme tarjota roppakaupalla, jatkaa yksi Hääilta-tapahtuman järjestäjistä, muotisuunnittelija Kisu Korsi.

Hääilta on kuin ylellinen salonkimuotinäytös.

– Näytöksessä ja illan aikana tuomme muutenkin esille kaikkia alan tekijöitä niin etteivät mallit vaan vilahda ohi kampauksineen ja kukkineen vaan katsojat pääsevat todella ihastelemaan kunnolla kaikkia yksityiskohtia ja tyylin osa-alueita, Korsi lupaa.

Luvassa on pukeutumisen ohella kauneus- ja hiusalan osaamista esittelevä näytös, erilaisia työnäytöksiä ja kiinnostavia tietoiskuja eri aloilta häiden ja juhlien järjestämiseen. Lisäksi illan aikana on tarjolla herkkumaistiaisia mielelle ja kielelle: elämyksiä tarjoavat muun muassa kakkualan huippuosaaja Mikko Hietala MBakerysta ja Herkkupiste Catering.

Hääiltaan osallistuu kaikkiaan 16 oman alansa huippuosaajaa Turusta.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Palvelut