Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Bam bam ja Ram pam pam kesän hitit – Kympin kärkeen mahtui kolme kotimaista

Kesän 2022 soitetuimmat kappaleet kaupallisilla radiokanavilla olivat Camila Cabellon (ft. Ed Sheeran) Bam Bam ja Bessin Ram pam pam.

Tämä käy ilmi tekijänoikeusjärjestö Gramixin kesätilastosta.

Kesän soitetuimpien listan ykkösenä oli yli tuhannella soittokerralla Camila Cabellon ja Ed Sheeranin kappale Bam Bam. Toisena ja samalla soitetuimpana kotimaisena kappaleena oli Bessin Ram pam pam miltei tuhannella soittokerralla.

– Oli kiinnostavaa, että kärjen kaksi kappaletta olivat lähes samannimisiä ja osittain myös -tyylisiä. Tänä kesänä on selvästi ollut tilausta positiiviselle vokaalirytmittelylle, joita Ram pam pam ja Bam bam kappaleina edustavat, kertoo tilaston koonnut Gramexin Kari Niemelä tiedotteessa.

Listan kolmantena oli Harry Stylesin kappale As It Was, neljäntenä Ed Sheeranin kappale Shivers ja viidentenä Elley Duhen kappale Middle Of The Night.

Kymmenen soitetuimman listalle mahtui Bessin lisäksi kaksi kotimaista kappaletta.

Kotimaisen listan toisena oli Erinin kappale Anna mun rakastaa ja kolmantena Lauri Tähkän kappale Nukkuvat aamut, tiedotteessa kerrotaan.