Rock’n’Swing-tanssia 6-12-vuotiaille

Syyskuussa alkaa kaksi 6-12-vuotiaille suunnattua Rock’n’Swing-tanssien juniori-ryhmää. Lajeina vauhdikkaat paritanssit boogie woogie, bugg ja fusku, jotka sopivat erinomaisesti myös lasten ja nuorten tanssiksi.

Kurssilla opetellaan lajien perusteita eli jalkatekniikka, nopeita pyörähdyksiä, tanssikuvioita sekä vapaata musiikintulkintaa. Uutta opitaan myös leikin kautta hymyssä suin. Tunnit kehittävät monipuolisesti omaa kehonhallintaa kuten koordinaatiota, ketteryyttä, tasapainoa, luovuutta sekä esiintymistaitoja. Lajissa on mahdollista myös kilpailla.

Kurssilla ei tarvita omaa paria, sillä kaikki tanssivat kaikkien kanssa. Ryhmät etenevät lasten mukaan. Kaikki oppivat ja kaikilla on hauskaa! Tule tutustumaan mukaansatempaaviin tansseihin Suomen huipputanssijoiden johdolla. Otathan mukaan tanssitossut, juomapullon sekä iloisen mielen. Ensimmäinen kerta on ilmainen!

Alkeet (14 krt) alkaa maanantaina 9.9. klo 17:00 – 17:50. Alkeiskurssilla ei tarvitse aikaisempaa tanssikokemusta.

Jatko (14 krt) alkaa keskiviikkona 11.9. klo 17:00 – 17:50. Jatkokurssi on tarkoitettu vähintään vuoden lajia harrastaneille.

Hinta:
Kurssimaksu (14 krt) 50 e
Jäsenmaksu (alle 18-vuotiaat) 15 e

 

Tervetuloa mukaan! :)

Tapahtuman tiedot

Uhrilähteenkatu 2

Flying Steps

Turku

Luetuimmat

Uusimmat